Angel píše:Dnes jsem s potěšením po dlouhé době na cestě z Kladna dostal odpověď na pozdrav. Ale to bylo asi tím, že to byl stejný Ceed v barvě HR. Jinak mám občas pocit, že si to potkání kolegové ani neuvědomují. Žijeme v příliš uspěchané době. Škoda. Myslím jako smůla, né auto.
DavidB píše:Dneska jsem v Krči jel za krásným béžovým Cee`dem. Byl tak naleštěný, že vypadal jako nový. Řidička na blikání absolutně nereagovala. :-(
vladislav píše:DavidB píše:Dneska jsem v Krči jel za krásným béžovým Cee`dem. Byl tak naleštěný, že vypadal jako nový. Řidička na blikání absolutně nereagovala. :-(
Na mě nereagovaly dnes dvě řidičky a spolujezdkyně mi začala vyhrožovat sankcí,že prý ty Ceedy mají jen ženský..![]()
DavidB píše:Dneska jsem v Krči jel za krásným béžovým Cee`dem. Byl tak naleštěný, že vypadal jako nový. Řidička na blikání absolutně nereagovala. :-(
Mony píše:V pátek jsem měla pocit, že je v Mezu rojeníaut. I když jsem zdravila, tak nikdo nereagoval. A před vánoci stálo na náměsí asi 5
Ale od té toby zase nic. Opravdu záleží na lidech, ale nás nadšenců je asi málo - bohužel.
emann píše:Mony píše:V pátek jsem měla pocit, že je v Mezu rojeníaut. I když jsem zdravila, tak nikdo nereagoval. A před vánoci stálo na náměsí asi 5
Ale od té toby zase nic. Opravdu záleží na lidech, ale nás nadšenců je asi málo - bohužel.
až tě potkám tak tě určitě pozdravím
Mony píše:V pátek jsem měla pocit, že je v Mezu rojeníaut. I když jsem zdravila, tak nikdo nereagoval. A před vánoci stálo na náměsí asi 5
vladislav píše:Mony píše:V pátek jsem měla pocit, že je v Mezu rojeníaut. I když jsem zdravila, tak nikdo nereagoval. A před vánoci stálo na náměsí asi 5
V tom s tebou souhlasím těch nadšenců není mnoho![]()
asi jenom my tady na clubu..rozdal jsem přes 30 vizitek...a zatím z Hradce se mi tu ozval jen jeden..a ten ještě nemá auto...Když na ně blikám a troubím ..tak na mě koukají jako na duševně nemocného....ale co jsem rád aspon za vás tady na clubu a že v tom nadšení nejsem sám... ;-) ;-)
Mony píše:Nás "bláznů" není mnoho - bohužel
Zpět na Všeobecný pokec / General Discussion