vladislav píše:Až potkám Snika tak ho určitě pozdravím.....![]()
![]()
forrester píše:ja teraz v poslednom case niekedy aj 5x za den stretavam cee´d-y ale len tie policajneale este som nevyskusal im bliknut,,ale som zvedavy ako to zoberu
:-D
slaveck píše:Kratkej ceed obcas stoji na Praze 4 pred Brumlovkou - neni to nekdo z vas?
vladislav píše:slaveck píše:Kratkej ceed obcas stoji na Praze 4 pred Brumlovkou - neni to nekdo z vas?
Jak jsem byl minule v Praze..tak na dálnici mě předjel Ceed barvy jako má Beda s pražskou značkou..tak jsem na něj zablikal...a nic tak jsem ho předjel já..pustil na něj blinkry a zase žádná odpověd![]()
V tu se na mě obrátila má spolujezdkyně a zeptala se mě ty ty ženský znáš????
![]()
![]()
Tak jsem se zklidnil.....tak dopadl můj pokus o zdravení...ale slušelo jim to jak Ceedu tak těm uvnitř...
![]()
snike píše:vladislav píše:slaveck píše:Kratkej ceed obcas stoji na Praze 4 pred Brumlovkou - neni to nekdo z vas?
Jak jsem byl minule v Praze..tak na dálnici mě předjel Ceed barvy jako má Beda s pražskou značkou..tak jsem na něj zablikal...a nic tak jsem ho předjel já..pustil na něj blinkry a zase žádná odpověd![]()
![]()
![]()
Tak jsem se zklidnil.....tak dopadl můj pokus o zdravení...ale slušelo jim to jak Ceedu tak těm uvnitř...
![]()
Kdyby jsi si dal dozadu folie neprůhledné, tak by tvá spolujezdkyně nic neviděla a ty jsi mohl vesele blikat dál![]()
![]()
emann píše:snike píše:vladislav píše:slaveck píše:Kratkej ceed obcas stoji na Praze 4 pred Brumlovkou - neni to nekdo z vas?
![]()
![]()
![]()
Kdyby jsi si dal dozadu folie neprůhledné, tak by tvá spolujezdkyně nic neviděla a ty jsi mohl vesele blikat dál![]()
![]()
to máte dobrý já ještě žádnýho Ceéda nepotkal jsem tady sám jak kůl v plotě![]()
![]()
doufám že se někdy potkáme
vladislav píše:emann píše:snike píše:vladislav píše:slaveck píše:Kratkej ceed obcas stoji na Praze 4 pred Brumlovkou - neni to nekdo z vas?
![]()
![]()
![]()
![]()
to máte dobrý já ještě žádnýho Ceéda nepotkal jsem tady sám jak kůl v plotě![]()
![]()
doufám že se někdy potkáme
Určitě se potkáme na srazu v květnu neboj..... :-o :-o
vladislav píše:Aspon na chvilku...čím nás bude více tím lépe....![]()
Zpět na Všeobecný pokec / General Discussion
Uživatelé procházející toto fórum: jozzo