už som niekde písal, že začiatkom tohoto roku plánujem kúpu nového auta, na 95% KIA Ceed SW 1.6 CRDi vo výbave Comfort Plus (momentálně žijem v ČR a aj auto budem kupovať tu). Chcel by som ale k tejto výbave pár doplnkov. Hľadal som k ním na internete i na tomto fóre nejaké informácie ale neúspešne, preto sa obraciam na Vás

1. přístrojový panel SuperVision: oplatí sa za príplatok 5000Kč, čo ponúka naviac a ako vlastne vypadá ? Ak by niekto mohol vyfotit a postnúť, bol by som mu zaviazaný. Hľadal som totiž obrázky jak na oficiálnych stránkach

2. Solární čelní sklo: chápu to správne, že keď praží slnko, tak sa automaticky stmavuje ? vyplatí sa táto investícia za tú cenu alebo radšej za tie peniaze kúpiť nejaké poriadne

3. Zadní parkovací senzory: na KMCZ je v pdfku "výbava na přání" uvedena cena 10 000Kč, v částí "příslušenství" zase cena cca 4 500Kč. Neviete ktorá cena platí ?
4. Rádio: na niektorých obrázkoch je skvele vypadajúce rádio s dotykovouo obrazovkou. Neviete či je to od nejakého stupňa výbavy alebo to je súčasť "Navigácie" a samostatne takéto rádio nelze ?