lebka75 píše:nechci být žádný hnidopich![]()
, ale ty vlaječka jsou lepší, když odpovídají zeměpisné poloze, tedy ČESKÁ vlevo SLOVENSKÁ vpravo
Když se podíváš ze severu na jih, tak to odpovídá

lebka75 píše:nechci být žádný hnidopich![]()
, ale ty vlaječka jsou lepší, když odpovídají zeměpisné poloze, tedy ČESKÁ vlevo SLOVENSKÁ vpravo
Čambrla píše:@titanus:
Když jsem viděl, jak se ta vlaječka rýsuje, tak mě taky hned napadla ta myšlenka se samolepkou.
titanus píše:tak s velkou asistenciou Cambrli vam ponukam 3 navrhy...hocijake upravy do konca buduceho tyzdna NEROBIM koli skuskam (iba ak by niekto veeelmi chcel)
slava píše:§ 9a). předpokládám, že platí jen je-li vlajka vyvěšena samostatně.
Vyvěšení ve dvojici řeší § 8a). t. zn. že Česká vlajka vlevo. A i to tak líp vypadá, už vzhledem k textu pod nimi.
Internetová adresa kopíruje znak a přítom nijak neruší a název klubu krásně vyniká. Jak říká klasik: Tak je to správné, tak to má být!![]()
![]()
![]()
P. S. Potvrdila mi to i moje žena a ta se v heraldice vyzná. Je totiž aranžérka a aranžování má velmi přísná pravidla, dokonce měli ve škole předmět Heraldika.
souk69 píše::tongue: A co když máš vyvěšenou českou vlajku a foukne vítr a vlajku ti obrátí modrým klínem vlevo. Co pak??Myslím , že je jedno, na které straně bude ta která vlajka. Jinak moc pěkné návrhy.
Zpět na Klubová sekce / Club section
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé