luboss píše:kazdy mame iny vkus, mne to pride ako efektny a efektivny doplnok
mbiron píše:luboss píše:kazdy mame iny vkus, mne to pride ako efektny a efektivny doplnok
Ja ti rozhodne tvuj vkus neberu, jen rikam, ze to co se vyrabi k originalnimu dilu ma hodne daleko, zaruky, kvalita onoho dilu, vzhled a tak podobne. Proto mam na to tento nazor. Techto svetel se vyrojilo strasne moc a nemyslim si ze maji i prislusny atest pro provoz. Trebaprijde s prislusenstvim co bude vypadat profesionalne a ze na auto opravdu pasuje a funguje tak jak ma.
Tony píše:ono když odhlídnu od ceny těch přídavných světeltak kde by jste je chtěli na ceedovi dát? tam jako vesměs není kde.
MP1 píše:Veľmi vážne uvažujem o montáži denných svetiel MyCarr s LED, SJ-288. Vyhodím hmlovky a dám tam okrúhle denné svetlá.
Už by to aj bolo, ale denné svetlá majú cca 3mm väčší priemer. Musí ísť dole chromový nadstavec na hmlovke, ale je nutné
upraviť priemer diery v čiernom plaste čo drží hmlovku.
Ak sa to nepodarí budem musieť kúpiť nové čierne plastové kryty do nárazníka.
Veľmi sa mi nechce rezať, potom už nieje cesta späť. Zatiaľ som rozhodnutý tak na 80%. Ak to bude zrealizované(december, január)
hneď bude foto. Ako darček pod stromček to asi nestihnem.
luboss píše:kazdy mame iny vkus, mne to pride ako efektny a efektivny doplnok
alena píše:Ahoj, v Autobond v Praze, nevím jesli aj v jiných svojich pobočkách ma akci na pridavne LED denní svícení. Cena i z montáži je 2800,- a je to do konce ledna. Už se na to chystám jen musím čekat kým mi to schváli leasingovka.
Zpět na Všeobecný pokec / General Discussion
Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot]