Mirek28 píše::( Já zrovna potřebuji v sobotu ráno nutně s rodinou z Prahy do Drážďan a večer zpět, no moc se netěším, od Lovosic je na začátek dálnice samej kopec a potom až do Němec to taky není moc po rovině. Docela se bojím co mě čekáach jo, to to nemohlo dva dny počkat?
Aifell píše:Mirek28 píše::( Já zrovna potřebuji v sobotu ráno nutně s rodinou z Prahy do Drážďan a večer zpět, no moc se netěším, od Lovosic je na začátek dálnice samej kopec a potom až do Němec to taky není moc po rovině. Docela se bojím co mě čekáach jo, to to nemohlo dva dny počkat?
Mirku já byl v Německu minulý víken, byl jsem v Torgau a jel jsem tady od nás ze Žatce přes Chomutov a Šebík ... tam je také kopec jako ... a v Německu také. Jel jsem s půjčenou VW Caravellou a plná dodávka dětí na fotbal a tak jsem byl také vyplesklý. Ale proč ti píšu ... za celou cestu mě nepředjelo jediné auto, němci z kalamity byly úplně paf a naopak jeli až moc ustrašeně. Dokonce jsem viděl dvě nehody a to úplně zbytečné a opravdu tam nehrála velká rychlost roli, ale rozjíždění ... Sice to nejsou takový střelci jako tu v čechách, ale zmatky nehorázné! Dále co mě zarazilo, že silničáři v německu také žádná sláva, ale mohlo to být i tím, že jsem jel už kolem 7 hodiny ranní! Každopádně ti přeji štastnou cestu a pevné nervy!
Mirek28 píše:Budu si jen přát, aby začalo sněžit co nejdříve v pátek
olin píše::shock: Tady chumelí jak v Alpách![]()
![]()
(Kolínsko)
Zpět na Všeobecný pokec / General Discussion
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé