Důležité upozornění |
---|
![]() ![]() Více se dozvíte zde https://www.kia-club.org/viewtopic.php?p=195579#p195579 |
Aifell píše:Ahoj, tak jsem také umyl po velkých mrazech auto a zjistil, že zadní dveře reznou a reznou ... Tudíž nebudu nic odkládat a hned začátkem ledna budu volat do servisu a objednávat se znovu na reklamaci 5 zadních dveří. Ta lišta nad RZ mě snad zničíJen doufám, že tentokrát oprava bude lépe provedená ...
lada píše:To je den chci si umyt auto a co nezjistim,tri puchyrky pod sklem.Vsichni pisete ze se vam koroze vyskytuje pod listou,udelala se i nekomu jak me? To auto ma 4700km a uz rezne.Strasny.Nevite co na to rikaji v servisu jestli to opravuji jen na postizenem miste a nebo strikaji cele dvere? Sakra fakt me to stve.
titanus píše:tak podla poslednej fotky to vyzera ako peliacinka no bez korozie...ako keby si dostal presnu ranu...neparkujes nahodou v garazi? ono sanca ze si si to spravil sam je aj tak asi 15% takze sup do servisu a trvat na svojom...
vladislav píše:Mě to přijde jako by do toho někdo ,když to přeženu mlatil kladivem nebo nějak rovnal a ten pozink se nějak dostal dolů..Opravte mě pokud se mýlím...Jinak to po roce nějak není možné takový puchýř...![]()
mbiron píše:vladislav píše:Mě to přijde jako by do toho někdo ,když to přeženu mlatil kladivem nebo nějak rovnal a ten pozink se nějak dostal dolů..Opravte mě pokud se mýlím...Jinak to po roce nějak není možné takový puchýř...![]()
No jo Vlado ale videl si sam, ze ta kastle pri opravach je i tak rovna a pak jde stejne do te lazne.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé