jo jo to se mi stalo v pátek. Ta nádržka ja asi na 4 litry. Já to řešil jak to šlo, jelikož nemám možnost žádné podzemní faráže ani nikoho známého poblíž s vytápěnou garáží a musím jezdit, tak sem začal vymýšlet

. Trvalo mi to cca 1,5 hodiny. Nejdřív jsem vycucnul ten zbytek co byl nahoře a nebyl zamrzlý. Pak jsem opatrně ( aby to neprasklo ) doléval velmi teplou vodu a opět vycucnul. To jsem párkrát opakoval. Pak mne napadla horkovzdušná pistole, tak jsem tu nádržku dole zahříval a opravdu se to povedlo

Chtěl jsem tu nádržku také vyndat, ale když jsem vyděl jak tam je, tak jsem to zamítl

, ale možná by stačilo vyndat mlhovku, nebo krytku co tam je a pak by to šlo lépe nahřívat, protože ta banda je hned za tou dírou. Po tom co jsem nádržku několikrát doplnil vodou a pořádně vystříkal, jsem tam nali 1 litr nemrznoucí, kterou jsem také vystříkal, aby se to dostalo do celých hadiček. Pak jsem nádržky nali 4 litry nemrznoucí kapaliny na -20 , tak doufám, že nezačne víc mrznout, teď tu máme - 17. Dnes jedu koupit alespoň -30 no lépe když seženu - 40. Tak mnoho úspěchu