Zásterky-lapače KIA SOUL

Trápí Vás něco na voze?

Zásterky-lapače KIA SOUL

Příspěvekod rudolf.tomka » 18.12.2009 21:30

mail zaslaný do centrum KIA Bratislava-
"Tak máme tu prvý sneh a zimu pred sebou. Už v predajni som si všimol, že zásterky-lapače na KIA SOUL :kia: :SK: sú krátke a úzke pre naše "úžasné " zimné cesty a ... prišiel prvý sneh a potvrdilo sa moje tušenie. Posielam Vám foto z prvej jazdy na snehu, kde jasne vidieť , že zásterky sú malo funkčné :( , tak "na parádu". Určite by bolo vhodné pripomienkovať po skúsenostiach zákazníkov návrh na úpravu určitých častí automobilu / dnes bolo v BJ -11 st :shock: :!: . , auto štaruje O.K. / pretože pri takýchto mínusových teplotách sa nedá vozítko umyť i keď mám možnosť to urobiť každý deň. Skúšal som nejakú náhradu , ale zasterky sú dosť špecifické, takže špekulujem ďalej, ale určite by som bol rád , keby mi to vedeli urobiť ORIGINALNE v KIA??? :kia: :help: Neberte tento mail ako sťažnosť , skôr ako pripomienku, zatiaľ spokojného :thu: zákaznika majiteľa KIA SOUL :kia: v BJ. S pozdravom Rudolf Tomka :-))) a Veselé VIANOCE."
KIA SOUL 1,6 CVVT tomato red
rudolf.tomka Muž
KIA Family
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Sponzor (13) TOP sponzor (2)

Kia Soul (2009)
183000 km @ 7.50 l/100km

• Finanční podpora Kia-Club.org
    CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010
    SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

Re: Zásterky-lapače KIA SOUL

Příspěvekod lebka75 » 19.12.2009 09:32

mrkni sem viewtopic.php?f=143&t=1041&view=unread#unread někdo to tam řešil prodloužením zástěrek a zatím prý ok. Jinak ceed má ten samý problém, tak to také řeším, zdá se, že :kia: nepomyslela na funkčnost zástěrek a má je fakt jen na parádu :angry: :thd:
:kia: XCeed 1.5 T-GDi Exclusive Obrázek
lebka75 Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

3. místo (1) Sponzor (2)

Kia XCeed (2021)
36500 km @ 7.2 l/100km

Příspěvekod ero » 22.06.2010 15:52

Včera so to tiež vyriešil a dorobil som k predným zásterám - čiže predlžil.
Kúpil som univerzálne v BJ a skrutkami uchitil ,je to z mäkej gumy.
Dufam že tie oderky od kamienkoch na prahoch a leme zadných blatníkov budem musieť dať urobiť, ale nove nepribudnú.
Dávam nejake fotky z montáže keď prejdu.Pozri album [album]2262[/album][album]2263[/album][album]2264[/album]

Edit Beda: je zapotrebi vlozit cislo obrazku z alba mezi [album]...[/album]
ero Muž
Uživatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Příspěvekod rudolf.tomka » 29.11.2010 21:18

Áno, áno , áno :thu: , po dnešnej jazde v tomto kašovitom ,rozmočenom , hnusnom snehu sa my na 100 % potvrdilo, že úprava mojích zásterok / urobená až na jar tohto roku / ,aj keď nie je :no: vôbec estetická, ale úplne funkčná na zabránenie zašpinenia dverí a podbehu a uvidíme ako to bude s kamienkami ... :? ale zatiaľ veľmi veľká spokojnosť s touto "tuningovou úpravou " :D :SK:
KIA SOUL 1,6 CVVT tomato red
rudolf.tomka Muž
KIA Family

Sponzor (13) TOP sponzor (2)

Kia Soul (2009)
183000 km @ 7.50 l/100km

Zpět na Závady