Som si isty, ze som heslo zadaval korektne, pretoze ho nevypisujem, ale vkladam priamo cez KeePass Password Safe. Nepomahalo ani vymazanie cookies. Nakoniec som sa musel prihlasovat este aj cez Captcha koli zlyhanym pokusom.
Vecer mi potom prihlasenie zbehlo bez problemov tak ako inokedy.
Ponukol som ti docasne rychle riesenie, kym tie scripty opravis
 , ber nebo neber
, ber nebo neber 
Co sa tyka nedorucenej spravy klasika... IP servera je v databaze HOSTKARMA.
http://wiki.ctyme.com/index.php/Spam_DNS_Lists - mas tam remove link, pouzi ho na svoje servery.

.
 . Testoval jsem postupne na zkusebnim foru, vsechny verze fora od prvopocatku, tak jak jsem postupne instaloval vylepseni (kterych je pres 50). Vzdy jsem se prihlasil s autologinem, vyckal jsem jeden den a nasledne zkusil, zda si mne to pamatuje
 Testoval jsem postupne na zkusebnim foru, vsechny verze fora od prvopocatku, tak jak jsem postupne instaloval vylepseni (kterych je pres 50). Vzdy jsem se prihlasil s autologinem, vyckal jsem jeden den a nasledne zkusil, zda si mne to pamatuje   (v prohlizecich IE8 a Firefox), pak odmazl cele forum i DB, nahral dalsi verzi fora s DB a opet se prihlasil s autologinem
  (v prohlizecich IE8 a Firefox), pak odmazl cele forum i DB, nahral dalsi verzi fora s DB a opet se prihlasil s autologinem   Takhle jsem se dostal az na stavajici verzi, kterou zde pouzivame a k memu udivu mi autologin na testovaci verzi funguje. Ted uz muzu vznest leda dotaz na spravce hostingu, proc mi to funguje na jine domene a ne na www.
  Takhle jsem se dostal az na stavajici verzi, kterou zde pouzivame a k memu udivu mi autologin na testovaci verzi funguje. Ted uz muzu vznest leda dotaz na spravce hostingu, proc mi to funguje na jine domene a ne na www.  kdyz mam vse stejne
 kdyz mam vse stejne  

Muzes zkusit i tento odkaz primo na foru
 Muzes zkusit i tento odkaz primo na foru