Takže já na exteriér používám nejdřív Leštící šampon SONAX - koncentrát a následně pro vysoký lesk Turtle Wax - METALLIC WAX, na interiér (palubka, okna atd.) opět výrobky Sonax.
Finanční podpora Kia-Club.org CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010 SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX
dostala nelepší program na myčce, obsluha ji předčistila ručo, bylo tam výcenásobné voskování atd, já natřu silikonem gumy u dveří a střešního okna a vyměním změs v ostřikovačích, nakolik tady to nemyje světla, tak vydrží nějak dlouho ,interier zásadně jen těma navlhčenýma utěrkama, a dal jsem ji vyluxovat a umýt okna zevniř, celkem jse to povedlo (10,-€)
@Taserda ten co na sobe nema napsano Metallic (modra flaska)
cee'd (2007), Hyundai Santa Fe II (2007), Sorento II (2010), Sorento II (2013), cee'd GT II (2017), Sorento IV (2021), Stinger (2017), Sportage IV (2017), Sorento III (2018)
vosky ma TURTLE WAX jedny z nejlepsich na svete, pouzivam je uz radu let a mohu jen a jen doporucit. Pouzit lze i pripravky Platinum nebo Nano technologie. Vsechny potrebne informace najdete na http://www.automax.cz/
mam presne tu prvu co je na obrazku od mbiron-a a musim len chvalit...ked je dobra handra tak sa to krasne rozlestuje bez akychkolvek smuch ci bielych stop....vrelo odporucam...
Winston Wolfe: Že tě někdo vychoval ještě neznamená, že jsi vychovaná.
Honey Bunny: Ale co dál? Chceš pracovat? Pumpkin: Nikdy!
tak tu moja skusenost pozitivna nie je...mal som to pozicane a sice velke plochy ako kapota to lestilo pekne a rychlo no komplikovanejsie miesta akolo kluciek a blatnikov som sa natrapil...alebo zeby to bolo rukami ...tak som si radsej kupil sadu handier na lestenie na rozne povrchy a lestim...ono rucna praca je rucna praca
Winston Wolfe: Že tě někdo vychoval ještě neznamená, že jsi vychovaná.
Honey Bunny: Ale co dál? Chceš pracovat? Pumpkin: Nikdy!
Souhlasim s tebou, rucne je proste rucne ale jak si psal, velke plochy jsou lepsi lestickou. Bohuzel bydlim na sidlisti a garaz taky nemam, jinak bych si s ocistou auta vyhral do aleluja
Axel píše:mozna lepsi nez tohle by mohla byt lesticka do vrtacky, prave kvuli tem tezsim mistum protoze se to da lip drzet a manevrovat...
Jo, souhlasím. Ovšem musíš mít vrtačku s možností korekce otáček. Já ji nemám, takže stále v těch vysokých, zapomeneš se a proleštíš se na druhou stranu kapoty nebo dveří.