Finanční podpora Kia-Club.org CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010 SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX
Tak jsem konečně taky přezul na zimu. Po menším zdržení mi poštou došly pneu 195/65 R15 Dunlop SP Winter Sport 3D obuté na plecháčích. Nerad chodím do servisu když nutně nemusím a tak přezouvám doma. K tomu jsem si letos pořídil el. utahovák matic. (Dal jsem na radu někoho z tohoto fóra a jsem rád). Konečně nemám sedřené klouby na prstech a výměna byla v pohodě. Krátce jsem projel, zatím na suchu a zdá se, že jsou trochu tišší než ty origo letní co máme. Filda
Jasně! Další špatný návrh. Měli jasně vymezit od kdy do kdy. Kdo chce dřív a nebo déle, jeho věc. Ale třeba to ještě napraví i když tomu moc nevěřím. Když je špatně všecko, tak všecko a ne, že bude jeden zákon dobrý.
Kdo chce jezdit autem, musí mít na jeho provoz. Pokud chceš jezdit i v zimě, kup si zimní pneu. Pokud na ně nemáš, jezdi hromadnou dopravou, nebo choď pěšky. Toť můj názor. Na druhou stranu chápu, že pro toho kdo v zimě auto použije jednou dvakrát do měsíce na nákup, jsou zimní kola zbytečný. Ale i to by se dalo upravit rozumnou vyjímkou. Např: V zimním období se musí použít zimní pneumatiky. To neplatí, jestli-že řidič nepřesáhne rychlost 50 km/h. Tím pádem může jezdit v obci, mimo obec ho půjde snadno předjet a na dálnici nesmí.
Tak dneska jsem dneska přezul na zimní bačkůrky ... jelikož již letní dojíždím a nechci riskovat případnou nehodu A takhle to vypadalo u nás na dvoře ... rovnou jsme přezuli i ostatní naše vozy
IMAG0521.jpg
IMAG0531.jpg
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
KIA Sportage MY25 TOP 1.6 T-GDI GPF 4x2 MHEV 7DCT 118 kW bílá Cassa (WD) 10.777 km ... Kanec klubu
To je jak na tržnici Já jsem přezul minulý čtvrtek svého golfa. Musel jsem, protože jsem měl letní vepředu sjeté kvůli špatné geometrii. Stejně už ty letní měly namále.
Ja jsem v ocekavani, kola mam sice pripravene ale uvazuju o prezuti na novy lepsi vzorek. Tak tomu jeste davam cas - jeste nesnezi a listopad taky jeste neni.
Kola prehodim asi o vikendu uz jsem si je nechal vyvazit asi pred mesicem. Akorat ted nemuzu pouzivat ten hever na 2t na koleckach, protoze mi na auto nedosahne Necim to podkladat se mi moc nechce
cee'd (2007), Hyundai Santa Fe II (2007), Sorento II (2010), Sorento II (2013), cee'd GT II (2017), Sorento IV (2021), Stinger (2017), Sportage IV (2017), Sorento III (2018)