Pokuta za špatné parkování

Diskuze o všem, co nelze zařadit do jiné sekce.
Discussion about everything what has not own section.

Re: Pokuta za špatné parkování

Příspěvekod titanus » 11.11.2009 11:24

@Kryshna
tak s tymto ja osobne nesuhlasim... :no: uz sa mi par krat stalo ze ked som cakal v aute na parkovisku a zaparkovalo vedla mna auto, pocul som tuknutie do dvery...bolo to 5-6 rocne dieta ktoré vacsinou potom dostane aj kartac a stym nic clovek nenarobi...a co ak sa nahodu auta za ten cas vymenia a budes robit dulky na inom aute - potesi ;) podla mna umyselne nicenie cudzej veci je este hrosie ako (mozno) nevedome a neumyselne poskodenie...samozrejme sa nezastavam tych co ovaraju svoje dvere ako pri razii FBI ale ak to clovek nevidi na vlastne oci tak za tym moze byt uplne nieco ine a preto trochu sudnosti s bezhohladnym odplacanim... ;)

Winston Wolfe: Že tě někdo vychoval ještě neznamená, že jsi vychovaná.

Honey Bunny: Ale co dál? Chceš pracovat?
Pumpkin: Nikdy!
titanus Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Mogul Safety Cup 2009 (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) 6. sraz Kia-Club.org (1) Organizátor srazu (2)

Kia cee'd SW (2008)
63636 km @ 7.5 l/100km

• Finanční podpora Kia-Club.org
    CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010
    SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

Příspěvekod mbiron » 11.11.2009 19:01

Ja souhlasim s titanusem, nema smysl si delat naschvaly. Myslim, ze i kdyz vidim co jsou lidi za prasata, se ja mezi ne rozhodne pridavat nebudu. Pokud takoveho cloveka chytnu pri cine, tak to vyresim vyfocenim a domluvou. Stat se muze, ze nekomu ty dvere utecou a ne kazdej ma smysl pro opatrnost a to hlavne deti. Druha vec je, ze strasne moc lidi neumi parkovat a kdyz nekdy vidim co CHLAP dokaze tvorit za akce tak nechapu. Neni to tak davno co jsem daval na forum odkaz sousedu jak parkuji na mem oblibenem miste. Pro osvezeni vam ho sem zase dam, v momente kdy na to clovek kouka rve smichy, na druhou stranu bych v ten moment nechtel mit v blizkosti svoje auto, bohuzel jsem uz neco podobneho zazil na vlastni plechy :x
mbiron Muž
KIA Family
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

3. sraz Kia-Club.org (1) Mogul Safety Cup 2009 (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) 5. sraz Kia-Club.org (1) 11. sraz Kia-Club.org (1) 15. sraz Kia-Club.org (1) 18. sraz Kia-Club.org (1) 10. výročí Kia Clubu (1) 19. sraz Kia-Club.org (1)
20. sraz Kia-Club.org (1) 21. sraz Kia-Club.org (1) 22. sraz Kia-Club.org (1) 23. sraz Kia-Club.org (1) 24. sraz Kia-Club.org (1) 25. sraz Kia-Club.org (1) 26. sraz Kia-Club.org (1) 27. sraz Kia-Club.org (1) Osobnost klubu (1)
Organizátor srazu (19)

Kia cee'd II (2013)
110000 km @ 6.4 l/100km

Příspěvekod Dajek » 11.11.2009 21:51

@mbiron
Tak takový sousedy bych opravdu nechtěl, to bych to auto nechával na parkovišti opravdu s hrůzou a jenom trnul, kdy mi do něho zaparkují :shock:

Jinak k původnímu téma pokuty, dneska sem měl cestu do města a náhodou jsem parkoval kousek od měšťáků, kde se platí ty pokuty, tak sem se tam rovnou zašel zeptat, kolik mi to teda hodilo. Když mi oznámili, že to dělá 200,- tak sem to zaplatil, přece jenom pak chodit na nějaký předvolání a s někým se hádat kvůli dvoum stům, to si myslím že nestojí za to, hlavně na to teď nemám čas a náladu :tongue: Ale je zase fakt, že to co jsem se tady dozvěděl je určitě dobrý vědět a kdyby ta pokuta dělala několikanásobně víc, určitě bych použil spíš tu variantu co je na první stránce :evil:
:kia: cee'd Sporty Wagon 1.6 CVVT Comfort Plus :love:
Dajek Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Předchozí

Zpět na Všeobecný pokec / General Discussion