od ferino » 03.08.2008 18:21
Mohol by som poprosit nejaku dobru dusu, co by "pravitkom alebo colstokom" premerala kolko ma tie originalne listy od dolnej hrany dveri? Hlavne ak to ma bezproblemove, cize nedochadza k odlepovaniu. Nase uz totiz 2x prelepovali a zase sa odlepuju. Zacinam mat pocit, ze dotycny v servise okrem toho ze hned po prelepeni nam dal auto do ruk do dazda, a teda nedodrziava technologicky postup od vyrobcu ze to ma byt 24hodin v suchom prostredi ako som si to precital z par stran vyssie uvedeneho navodu, to lepi na dvere per-oko a nie podla template zrovna na ten dolny ohyb dveri. Odlepuju sa totiz uz treti krat. A to uz nahoda nebude.
Dakujem.
To Plilko:
daval som si to robit v servise v TO a uz to lutujem. Vid vyssie. Listy cca za 3200,- a s robotou do 4000,-. Daval som si to spolu so vsetkymi styrmi zasterkami, takze tu robotu neodhadnem. Mimo to mam pocit ze pri prelepovani pri odstranovani stareho lepidla doskrabali karoseriu, ale odvolavaju sa ze poskodenie je od kamienkov. Ja som 100% presvedceni ze nie, lebo 2 dni pred tym manzelka umyvala auto a nic nad listami nebolo, a chcem vidiet tie kamienky co poskodia karoseriu len nad listami, a poskodenie kopiruje len lem listy, ale dokaz to a vyhadaj ked ten lak Cee'du je taku aky je.
To Be Not Faster Than Your Angel Can Fly...