Důležité upozornění |
---|
![]() ![]() Více se dozvíte zde https://www.kia-club.org/viewtopic.php?p=195579#p195579 |
titanus píše:no mne to funguje na jednicku...aspon v praci kde je najnovsi IE...doma sa prihlasujem cez operu pomocou ulozenych hesiel takze neviem potvrdit ani vyvratil...ale kedze je problem globalnejsi tak je problem asi inde...neviesm sice na presne akom principe funguje automaticke prihlasovnie na stranke ale ja v praci mam staticku ip a viem ze vacsina ludi co ma net doma cez rozne siete ma dinamicku ip...ci nemoze byt problem niekde v tomto...
trochu si ripnem a podla vsetko ma budete chciet zbit ale viete ze ked si date automaticke prihlasovanie tak sa potom nemozte odhlasit ked tu koncite??iba vypnut kartu resp. prehliadac
titanus píše:@PetrLa
ja sa snazim skrtat moznosti od najednoduchsich...sorry ak som ta urazilale nikdy nevies kto sedi na druhej stolicke takze musel som to napisat...jedine co nechapem preco mi to v praci ide...
doma mam v opere zakazane vsetko, cookes aj historiu proste vsetko...ale dnes to skusim doma...uvidime co to spravi...
SelfMan píše:Mna teraz 5 minut vyhadzovalo von.
Potvrdenie o uspesnom prihlaseni prislo ok, ale nasledne presmerovanie "na predchadzajucu stranku" uz zlyhalo.
Vyzera to ako strata informacie o session.
Zpět na Sekce fóra / Forum section
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé