mbiron píše:Ja teda nevim co kdo mate proti laku ale ja nemam zatim zadne negativa.Navic kazde auto ktere jde do prodeje se nejdrive meje od konzervacnich vosku.nevim kdo jaky prodejce pouziva myti ale proste to umejou.Jinak jsem byl s autem uz dvakrat na mycce Shell ktera ma molitanove kartace,zadne skrabance jsem nenasel a potreti rucni myti v praci hadici a houbou.
tak to ti gratuluju. Moje auto je 2,5 měsíce staré a bojím se kolem něho i chodit protože už pohled na něj z okna ryje do laku škrábance. Opravdu stačí se lehce při nastupování otřít sakem a už je tam škrábanec. Nedávno po dešti jsem jelenicí otíral okna a jelenice mi na 5 dveřích lehce sjela dolů a přetřela asi 3cm pruh zadních dvěří ... opět 2 perfektní škrábance. Totéž po mytí ... jestli budu mít čas hodím sem foto jak vypadá jelenice po šetření kapek vody z laku ... velký černý fleky setřeného laku . Fakt nevím jakýma hi-tec lakama to ve fabrice stříkají , ale myslím si že i lak na nehty je trvanlivější a alespoň po dešti neoprší

Vlastnil jsem do teď 4 auta a můžu říci , že ani na 9 let staré Vektře jsem lak nikdy nesetřel hadrem a když jsem auto prodával moc škrábanců tam nebylo.