mbiron píše:PetrLa by asi mohl udelat prednasku o dusiku ci vzduchu v pneu, vyhody dusiku jsou urcite jasne, vetsi zivotnost pneu, diky mensi oxidaci, stalost tlaku, nevyhody, dostupnost. Foukam uz jen dusikem a gumy nechavam delat v Barumce kde uz kontrola stavu a tlaku je zdarma.
Ahoj, nemá to cenu ...chtěl jsem to kdysi přirovnat pro ty zatvrzelé k octu, který je v malé koncentraci poživatelný a ve velké může normálně poleptat. A to samé je určitá koncentrace kyslíku (nedej bože ozónu) ve vzduchu. Pro každou látku je kritická jiná koncentrace. Zlato třeba potřebuje na rozpuštění lučavku královskou a na zinek stačí kyselina chlorovodíková. Vnitřní guma je prostě velmi měkká a tak jí ten plyn prostě dělá dobře.
Pro zatvrzelé je ale vzduch z necelých 80% dusík a tím to hasne. Jak jsem psal ať si do toho klidně prdí. Víš jak je to přísloví. Sytý hladovému nevěří. Proč bych se unavoval přednáškami. Mám dost psaní do školy i bez přesvědčování. Já osobně hustím plynem, protože s tím mám dlouhodobě dobré zkušenosti. Neuchází mi to, nemusím jezdit dofoukávat, což mi šetří čas a čas se dá velmi lehce přepočítat na peníze. Ale je fakt, že pro ty co najezdí s bídou 3000 km ročně to asi nemá opravdu cenu.