Jenda1 píše:Tak jsem absolvoval první garanční prohlídku po roce užívání![]()
Zde jsou ceny: Olej Castrol TXT SOFTEC PLUS 5W30.......3,3l.......1446.39Kč
Filtr olej................................................... 156,60Kč
Kabinový Filtr............................................. 639,25Kč
Směs Ostřikovače........................................ 11.70Kč
Práce......................................................1400.00Kč
Celkem s DPH............................................4348.00Kč
Dále mi ceeda komletně umyli jak z venku tak vyčistili i vnitřek,že jsem ho skoro nepoznal.Také jsem reklamoval prosak oleje na motoru.Motor byl kompletně vyčištěn provedena zkušební jízda a bylo mi sděleno,že při případném prosaku mám přijet a budou to okamžitě řešit.Můj celkový dojem je spokojenost jak s jednáním technika pana Dolínka tak s celým servisem Dolnis. Abych nezapomněl po dobu prohlídky jsem mněl k dispozici náhradní vozidlo zdarma.Jo a v ceně prohlídky je započítaná sleva 10 procent .Prostě Dolnis u mě vyhrál.
Mirek28 píše:Jenda1 píše:Tak jsem absolvoval první garanční prohlídku po roce užívání![]()
Zde jsou ceny: Olej Castrol TXT SOFTEC PLUS 5W30.......3,3l.......1446.39Kč
Filtr olej................................................... 156,60Kč
Kabinový Filtr............................................. 639,25Kč
Směs Ostřikovače........................................ 11.70Kč
Práce......................................................1400.00Kč
Celkem s DPH............................................4348.00Kč
Dále mi ceeda komletně umyli jak z venku tak vyčistili i vnitřek,že jsem ho skoro nepoznal.Také jsem reklamoval prosak oleje na motoru.Motor byl kompletně vyčištěn provedena zkušební jízda a bylo mi sděleno,že při případném prosaku mám přijet a budou to okamžitě řešit.Můj celkový dojem je spokojenost jak s jednáním technika pana Dolínka tak s celým servisem Dolnis. Abych nezapomněl po dobu prohlídky jsem mněl k dispozici náhradní vozidlo zdarma.Jo a v ceně prohlídky je započítaná sleva 10 procent .Prostě Dolnis u mě vyhrál.
Promiň jen dotaz, Dolnis Praha Spořilov, nebo Dolnis Mukařov? A ještě dotaz, kupoval jsi auto u nich? Zajímalo by mě, jak se tváří servis, když tam jedeš na garančku, ale auto jsi koupil jinde.
Díky za odpověď Mirek
Marek_Km píše:@vladislav: nepamatuješ si náhodou, kolik Tě stála 2. g.p.? Čeká mě co nevidět a trochu mě to zajímá. V deníčku ji nemáš...
jirmal píše:Tak se mi zdá, že mě u Dolnisu v Praze trochu natáhli nebo upravili ceny. Cca 6 tisíc s DPH.
1 garančka po roce u Ceeda 1,4 benzín.
Navíc , oproti uvedenému účtu v jiném příspěvku, je vzduchový filtr, spray na čištění klimatizace a měděný sprej na brzdy.
Zpět na Všeobecný pokec / General Discussion
Uživatelé procházející toto fórum: pata07