Vrzání interiéru

Výbava, autopotahy, koberečky atd.

Příspěvekod petokilian » 10.12.2008 15:59

Rada Haryk píše:Ahojky,tak to tady pročítám a po 5 měsících od zakoupení už to vrže i u mě.Jako kdyby ze dveří u spolujezdce nebo někde od šuplíku popřípadě u okna jak tu hodně všichni píší.Ale když za pomalé jízdy otevřu dveře u spolujezdce tak nic,zavřu a zase je to slyšet,tak si myslím že to bude asi v těch dveřích.Nebo je to možné tím počasím jak tu někdo popisuje,já měl před tím Fiata Uno a Felicii a když bylo tepleji nebo léto tak bylo ticho a když byla zima tak to v těch autech drnčelo jako kdyby se jelo po ponelce a né po silnici.Prosím má někdo problém stejného rázu Dík.
ahoj ja ho mam pŕes rok,taky to drnči a bucha dakde vzadu ,ale uź som si zvykol,nevadi mi to.mam rad ticho ,už som to aj podlepil filcovou paskou,potom aj paskou na dvere,stale to robi,asi si kupim lexus,tam nič nevrzga.sevas.
petokilian Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Sponzor (1)

Kia Rio III (2014)
1200 km @ 5.8 l/100km

• Finanční podpora Kia-Club.org
    CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010
    SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

vrzgání

Příspěvekod penek » 20.12.2008 00:27

Ahoj, já dneska přijel ze servisu, bylo to tam 3x !!!!! :P Vždycky jsem to tam dal, pak se trmácel přes půl Prahy busem, vodpoledne si to vzal, že prej ok, ujel jsem 20km a ZASE!!! :evil: A takhle pořád dokola. Pátrali, rádcové, pátrali, a nakonec asi teda vypátrali. To nepříjemný povrzávání je skutečně z lišty čidel. Studený auto nic, ale jak funí teplej vzduch přes tu mřížku, tak se to tam asi hne a je vymalováno. Začalo to asi po 15k km. No nic, podlepili to něčím, radši jsem nepátral po detailech, ale dneska je to první den, kdy je klid. Zejtra ho proženu do Frankfurtu, tak dám vědět. Taková debilita a votrávenej jsem byl... :blink:
Keine Panik auf der Titanic!
penek Neuvedeno
Uživatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia cee'd SW (2008)
245000 km @ 5.3 l/100km

Re: vrzgání

Příspěvekod mbiron » 20.12.2008 11:16

penek píše:Ahoj, já dneska přijel ze servisu, bylo to tam 3x !!!!! :P Vždycky jsem to tam dal, pak se trmácel přes půl Prahy busem, vodpoledne si to vzal, že prej ok, ujel jsem 20km a ZASE!!! :evil: A takhle pořád dokola. Pátrali, rádcové, pátrali, a nakonec asi teda vypátrali. To nepříjemný povrzávání je skutečně z lišty čidel. Studený auto nic, ale jak funí teplej vzduch přes tu mřížku, tak se to tam asi hne a je vymalováno. Začalo to asi po 15k km. No nic, podlepili to něčím, radši jsem nepátral po detailech, ale dneska je to první den, kdy je klid. Zejtra ho proženu do Frankfurtu, tak dám vědět. Taková debilita a votrávenej jsem byl... :blink:

Popis trochu to misto vrzani kde presne to delalo, ja teda sem tam nejaky ten sramot pozoruju ale nic co by bylo hrozne to neni.
mbiron Muž
KIA Family

3. sraz Kia-Club.org (1) Mogul Safety Cup 2009 (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) 5. sraz Kia-Club.org (1) 11. sraz Kia-Club.org (1) 15. sraz Kia-Club.org (1) 18. sraz Kia-Club.org (1) 10. výročí Kia Clubu (1) 19. sraz Kia-Club.org (1)
20. sraz Kia-Club.org (1) 21. sraz Kia-Club.org (1) 22. sraz Kia-Club.org (1) 23. sraz Kia-Club.org (1) 24. sraz Kia-Club.org (1) 25. sraz Kia-Club.org (1) 26. sraz Kia-Club.org (1) 27. sraz Kia-Club.org (1) Osobnost klubu (1)
Organizátor srazu (19)

Kia cee'd II (2013)
110000 km @ 6.4 l/100km

Příspěvekod penek » 21.12.2008 21:30

Není to nic hroznýho, ale HROZNĚ mě to sralo! Je to takový těžko identifikovatelný povrzávání na nerovnostech, myslel jsem, že příčina je někde u rádia, sundavali i středovej panel a jeho úchyty nějak podkládali nebo přihnuli, ale nebylo to v tom. Těžko popsat, napiš a můžeme si dát spicha, poslechnu a řeknu ti přesně jestli máš ten samej problém. Takže: Petr - nekolnyp@centrum.cz / tel. 777826940
Ale řeknu ti, že včera Frankfurt a.M., dneska zpátky a ani muk, paráda! :D Až na to, že jsem teda cestou potkal smrťáka, akorát přede mnou, ach jo... :P
penek Neuvedeno
Uživatel fóra

Kia cee'd SW (2008)
245000 km @ 5.3 l/100km

Příspěvekod pavel n » 03.01.2009 15:17

Mám SW od 11.12.08, najeto 1350 a občas mi zlehka zarezonuje přístrojovka - zatim je to jen trošku a vypadá to že to je po tom co ujedu zhruba 30 km, auto se rozehřeje od mrazu a trochu si vrzne. Ale je pravda že v práci točim Nissana Terano 2,7 TDi a tak kolem 80 - 100 000 km začal rezonovat docela brutálně a autorizovanému servisu to trvalo 3 náštěvy než to odstranily :? :?(99% je jeto po silnici) A pořizovací cena je tak 3násobná A teď je zase nezvyklé ticho :lol:
pavel n Neuvedeno
Uživatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Příspěvekod penek » 04.01.2009 14:30

To by odpovídalo. Je to divný, u novýho auta za půl miloše, nemyslíš? Notabene když je to taková prkotina, která se snadno vyřeší. Tak co, zajedeš s tím někam?
penek Neuvedeno
Uživatel fóra

Kia cee'd SW (2008)
245000 km @ 5.3 l/100km

Příspěvekod pavel n » 04.01.2009 15:23

No asi budu muset. A bude toho asi víc -vypadá to že mi svítí blbě světla(když jedu sám a prázdnej, tak na mě poblikávaj, že tam mám dálkový), povrzávání a dneska když jsem prvně vysával, tak sem zjistil že potah sedačky u řidiče je v zadu celej rozlezlej - sou tam nějaký plastový lišty, ale do sebe mi nešly zandat. Jenom jsem zvědavej jak se budou tvářit na záruku, když jsem auto kupoval jinde :)
pavel n Neuvedeno
Uživatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Příspěvekod Happy » 04.01.2009 15:43

pavel n píše:No asi budu muset. A bude toho asi víc -vypadá to že mi svítí blbě světla(když jedu sám a prázdnej, tak na mě poblikávaj, že tam mám dálkový), povrzávání a dneska když jsem prvně vysával, tak sem zjistil že potah sedačky u řidiče je v zadu celej rozlezlej - sou tam nějaký plastový lišty, ale do sebe mi nešly zandat. Jenom jsem zvědavej jak se budou tvářit na záruku, když jsem auto kupoval jinde :)

- vrzání: to bude ta lišta ofuků skel, zatím si dej kus molitanu mezi palubní desku a čelní sklo někde u "A" sloupku spolujezdce. Já s tím už jezdím 3 měsíce a je klid.
- sedačku prosím tě zezadu nezkoumej a jezdi nebo se z toho picneš :)
- záruku ti musí uznat všude, i kdybys byl v Německu. Když tak jim řekni, že za nimi jdeš, protože jsi slyšel, že jsou nejlepší, ono je to vždycky potěší a nedovolí si tě vyhodit. Však s nima nejdeš vypovídat smlouvu, pouze jdeš uznat záruku. Oni z toho aspoň budou mít kšeft, který jim dovozce proplatí.
Happy Neuvedeno
Přispěvatel fóra

Příspěvekod pavel n » 04.01.2009 15:57

Já to nezkoumal a jezdil, narazil jsem na to náhodou při záchvatu uklízení :roll: Uvidim jestli mi pomůže když jim trošku podkouřim :razz: :razz: Jen vim že když jsem objížděl autosalony, tak když jsem ve Varech řikal že si objednám auto asi jinde (na webu maj že zaručujou nejnižší ceny v republice a byly dražší o t litříků)tak na mě vyjeli kvůli záručnímu servisu, já na to že mám nárok na servis kdekoli, tak jsem dostal odpověď že mám pravdu, ale že na opravu maj 30 dní... No když jsem si jel druhej den objednat do Kolína objednat, tak mi párkrát volali, ale už jsem jim to nezvedl. Uvidíme
pavel n Neuvedeno
Uživatel fóra

Příspěvekod penek » 05.01.2009 11:22

No vidíš, šikula! Takhle na ně, to víš, jsou to kolikrát vychcandíry. Jó když jim neseš zlatku, to jó, to je jako když medu ukrajuje...

:idea:
penek Neuvedeno
Uživatel fóra

Kia cee'd SW (2008)
245000 km @ 5.3 l/100km

Příspěvekod filo » 09.01.2009 11:15

Mně u mého SW se v těchto dnech taky objevuje vrzání interieru, taky někde pod čelním sklem.Zatím to přisuzuji změnám teplot.V létě byl bezvadný klídek, ale zima vše změnila......
Kia Cee´d SW 1.4 EX /5K/
Najeto 45 000 km
filo Muž
Uživatel fóra

2. sraz Kia-Club.org (1) 4. sraz Kia-Club.org (1)

Kia cee'd SW (2007)
45000 km @ 6.5 l/100km

Příspěvekod hyundaiman » 09.01.2009 11:48

Podla toho co pises ide o

Bud ide o strobnu konzolu kt. naraza o celne sklo (typicky problem takmer vsetkych ceedov, hlavne skorsich rocnikov) alebo by mohlo ist o vrzkanie fukara kt. ofukuje predne sklo.

Ak ty vrzganie zmysne po vyhriati interieru a teda aj palubnej dosky problem bude ten fukar. (netusim ako sa to opravuje a ci vobec)
Ak to pokracuje na 90% bude problem v strobnej konzole. (toto sa riesi podlepenym hrany stropnej konzoly ale nie vzdy to na 100% pomoze, robnakym problemom trpi aj i30)

V kazdom pripade zmier sa s tym ze riesenie tychto problemov len v maloktorom KIA servise najdu.
hyundaiman Neuvedeno
Uživatel fóra

Příspěvekod Happy » 09.01.2009 17:08

Já mám někdy z některých příspěvků (a to nejen v tomto vláknu) dojem, že přispovatelé a dotazující se vůbec nečtou příspěvky nějaké 2 strany zpátky. Protože kdyby je četli, tak by se

1. někdy blbě neptali na něco, co se už 100x řešilo
a
2. nereagovali blbě na něco, co se už 100x vyřešilo.

Promiňte, ale odpustit jsem si to nemohl.
Happy Neuvedeno
Přispěvatel fóra

Příspěvekod whilliam » 01.02.2009 11:04

Mne vrzgalo vnútorné spätné zrkadlo. Pri včerajšej garančke technik rozmontoval držiak zrkadla, niečim to podlepil a v aute je už tichučko.
Hlavne nech sa to už neopakuje
whilliam Muž
Uživatel fóra

Kia cee'd SW (2008)
38077 km @ 7.58 l/100km

Příspěvekod vorel » 01.04.2009 09:56

K tomu zpětnému zrcátku.

Taky drnčelo. A to dost, hlavně na kostkách. Prostě pravidelné vibrace. Poslední dobou to začalo dělat častěji.

Sebral jsem odvahu a zrcátko sundal. Jde to opatrným tlakem a tahem směrem po čelním skle od shora dolu.
Na okně je taková koska a v té jsou kolejničky, v kterých je zrcátko nasazené. Na zrcátku je kruhový drát, který se roztahuje v těch kolejničkách a tím to drží. A právě tento drát drnčí. Já jsem na konce toho drátu natáhl bužírku. A je klid. Jen někdy si jen tak drncne. Chtělo by to asi dát ten drát komplet do nějaké měkké hmoty.

Tak to až se vykloktají ty bužírky.
vorel Neuvedeno
Nováček

PředchozíDalší

Zpět na Interiér