mbiron píše:Tak se take pridavam k vrzacumPri nasedani do auta mi vzne operadlo ridice a pri silnejsim opreni take. Setkal se s tim uz nekdo a jak to vyresil?
mbiron píše:No jo vrze vrze ale ve srovnani treba s fabii co mame jako sluzebak a je ve stejne vybave to je nesrovnatelne KIA naprosty luxus a ticho, ta skodovka je jak zebrinak tak to vzrnuti v nasich autech kde je ticho bereme jako tragedii.
Marek_Km píše:mbiron píše:No jo vrze vrze ale ve srovnani treba s fabii co mame jako sluzebak a je ve stejne vybave to je nesrovnatelne KIA naprosty luxus a ticho, ta skodovka je jak zebrinak tak to vzrnuti v nasich autech kde je ticho bereme jako tragedii.
Asi tak. Já včera hodil své malinko škrábnuté auto do lakovny a vzal si z práce Octávku (r.v. 2003), která má najeto skoro 330 000 km, a to je panečku. Furt někde něco mlátí nebo vrže, docela mám strach s tím jezdit. Dokonce po jednom přibrždění jsem slyšel zvuk, jako bych za sebou táhl po zemi kus železa, tak jsem se díval pod auto, ale nic. OMG, už chci svoje auto zpátky!!!!![]()
![]()
Beda píše:Vrzani v zime je skoro standard, v lete se proste vsechno teplem roztahne a tak se vyplni ruzne vule a zabrani se tak moznosti vrzani
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé