Je fakt, že jsou občas v servisu s prominutím prasata a dotáhnou to na doraz ale tím křížovým jsem si dotahoval kola a i povoloval a pak to jde a je to dotažené lépe jak klasickým co se dodává k autům.Chce to jen v servisu na to upozornit a pak to dotáhnou normálně.Ten první klíč co jsem sem dal tu fotku je ale na páku asi lepší.
Finanční podpora Kia-Club.org CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010 SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX
Tak jsem se koukal...mám tam na křížáku i 21mmm...tak to je v pohodě...ale je to tu super...stačí se zeptat a ani nemusím běžet do garáže....Patří vám mé díky hoši.... Už se docela těším až si někde na srazu sednem a pokecáme u pár piv....
jelikož pracuji ve firmě co vyrábí světlomety na auta tipu nisan,škoda,land rover,jaguar,vw,audi,ford,renault ,mercedes-benz ,daf,mitsubishi,atd.
tak budu v prvé řadě kontrolovat světlomety ,prostě pracovní deformace ,hlavně aby nedošlo k vadám typu popraskaný lak,odlupující se lak, vlivem vyzařování tepla z žarovek jako u fordu focus,renault magnum a dalších.,,
to je v poho ja kontroluju jakykoliv plastovy dil a to nejen v aute ale i ostatni vyrobky ... at zije pracovni deformace
cee'd (2007), Hyundai Santa Fe II (2007), Sorento II (2010), Sorento II (2013), cee'd GT II (2017), Sorento IV (2021), Stinger (2017), Sportage IV (2017), Sorento III (2018)
...já to měl v poho, prodejce super, vše mi ukázal, předvedl, projel se se mnou, dobrý...akorát na pár místech bylo pár jakoby šedých flíčků, jako by měl někdo špinavé prsty a ťapkal po interiéru....ale umyl jsem to v pohodě. JInak je dobrý se mrknout na lak, aby nebyl někde stékaneček, je to dosti běžné prý....já mám jeden maličký na prahu :-) ale nevadí, není vidět.
hladal som nieco, na co by som mohol poukazat ale nedalo sa...
akurat som nastiel na zadnom koberceku jednu malu ciernu skrutku... no neprisiel som na to, z coho mohla byt