http://www.autorecenze.cz/auto-recenze-skoda-fabia-1-4-clasik-6825.htm
Anonym píše:Zkontroluj si vše ,lak ,vnitřek,,jestli tam mas nářadí.apod.Já třeba nemohu povolit kola jelikož klíč co tam je ,je leda tak na povolení matek u plechových disků ale ne na elektrony .Tak tam zítra jedu at se starají.
Anonym píše:Nevím jak u vas ale tady ti předájí auto tak že ti vše ukážou a i vysvětlí,pak mu podepíšeš předávací protokol,že jsi převzal vozidlo v požádku,je tam uvedena i výbava a i to, že stebou byla provedena zkušební jízda.No, pak ti předá papíry,vysvětlí co a jak a jedeš.Tak snad to dělají všude.Ale přiznám se že jsem je taky nachytal.Měli by si občas,přečíst i manuál apod.
Beda píše:Anonym píše:Zkontroluj si vše ,lak ,vnitřek,,jestli tam mas nářadí.apod.Já třeba nemohu povolit kola jelikož klíč co tam je ,je leda tak na povolení matek u plechových disků ale ne na elektrony .Tak tam zítra jedu at se starají.
Byl jsem na tom stejne kvuli tomu jsem si musel dokoupit krizovy klic viz. foto
snike píše:Mně toho při předávání ani zas tolik nepředváděli, nebylo třeba vše o autě vysvětlovat, otec už Cee´da pár měsíců měl, takže jsem skoro vše znal. Jen jsem se poptal na to co otec v autě nemá a vše mi bylo vysvětleno ;-) Zkušební jízda byla už bez prodejce, přímou cestou domů :-D
Beda píše:Byl jsem na tom stejne kvuli tomu jsem si musel dokoupit krizovy klic viz. foto
Zpět na Všeobecný pokec / General Discussion