Beda píše:Prekontroloval bych lak, ja mam na aute nepatrnej skrabanec na dverich ve svislem smeru, je to tak divne pravidelny, az bych rekl, ze je to nemozne udelat nejak nahodneZatim jsem se nedostal k tomu, abych to rozlestil nejakym voskem
Martin píše:Tak moc jsem se toho tady nedozvěděl, ale lak budu při přebýrání kontrolovat určitě důkladně. Doufám, že si všimnu všech drobností.
Beda píše:Martin píše:Tak moc jsem se toho tady nedozvěděl, ale lak budu při přebýrání kontrolovat určitě důkladně. Doufám, že si všimnu všech drobností.
Bych ti klidne poradil, protoze mam zkusenosti s vyrobou dilu do auta, ale pak ti grantuju, ze by sis nevybral ani u BMW ci Audi![]()
PS: nejlepsi by bylo vzit sebou nejakyho kvalitare, kterej dela pro automobilovej prumysl, a to by jsi pak koukal, co vse ti na novem voze najde 45:
snike píše:Mně přebírání nového auta bude čekat tento týden, zatím to vypadá na středu. Pak napíšu určitě své postřehy do deníčku ;-)
Martin píše:snike píše:Mně přebírání nového auta bude čekat tento týden, zatím to vypadá na středu. Pak napíšu určitě své postřehy do deníčku ;-)
Tak to jsme na tom stejně, ale když by bylo v úterý tak se na prodejce nebudu zlobit. :-D
vlafi píše:Martin píše:snike píše:Mně přebírání nového auta bude čekat tento týden, zatím to vypadá na středu. Pak napíšu určitě své postřehy do deníčku ;-)
Tak to jsme na tom stejně, ale když by bylo v úterý tak se na prodejce nebudu zlobit. :-D
a nemáte to taky náhodou u stejného prodejce??
Zpět na Všeobecný pokec / General Discussion
Uživatelé procházející toto fórum: petzl62