07.miki píše:MP - snad měří lejzrem ? jejda ale na to je taky něco viděl jsem to asi před 14 dny v autosalonu na Primě
snike píše:Myslím, že měření rychlosti soukromými firmami neprojde, to by museli změnit i zákon na ochranu osobních údajů, nebo jak se přesně jmenuje.
Tuhle ráno jsem jel po Chlumecké a na středovém pásu stál chlap v civilu a laserem měřil rychlost na obě strany. Jel jsem tam něco kolem tachometrových 60 km/hod , tak jsem zvědav jestli mi něco přijde. Když jsem jel zpátky, tak jsem u něj zastavil a na památku si ho taky vyfotil![]()
![]()
![]()
snike píše:Myslím, že měření rychlosti soukromými firmami neprojde, to by museli změnit i zákon na ochranu osobních údajů, nebo jak se přesně jmenuje.
Tuhle ráno jsem jel po Chlumecké a na středovém pásu stál chlap v civilu a laserem měřil rychlost na obě strany. Jel jsem tam něco kolem tachometrových 60 km/hod , tak jsem zvědav jestli mi něco přijde. Když jsem jel zpátky, tak jsem u něj zastavil a na památku si ho taky vyfotil![]()
![]()
![]()
vladislav píše:Spíš se měl ho trochu postrčit nebo mu dát ránu prakem......![]()
![]()
snike píše:vladislav píše:Spíš se měl ho trochu postrčit nebo mu dát ránu prakem......![]()
![]()
Jestli mi něco přijde, tak jsem zvědav jak budou vysvětlovat měření rychlosti soukromou osobou. Přemýšlím že pošlu email s dotazem a s touhle fotkou na příslušný místní úřad, aby mi tohle vysvětlili.
snike píše:A zase nejvíce postiženi budeme my "normální" řidiči. Ti co mají peníze a jezdí jako prasata, těch se to týkat nebude. Z vlastní zkušenosti musím bohužel poznamenat, že korupce při řešení dopravních přestupků je stále, jen mít peníze a kontakty. A bohužel není problém se vyplatit i z jízdy pod vlivem alkoholu a podobných hrubých přestupků
Beda píše:Jestli todle projde, tak to si uz asi poridim ten antiradar a nebo rovnou i rusicku, protoze penezuchtivych mericu se pak urcite najde dostatek a zaplatit za 55km/h v obci, kdy zrovna nahodou pridam, abych mohl preradit na vyssi stupen, tak to se mi fakt hnusi
Zpět na Všeobecný pokec / General Discussion
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé