vlafi píše:Ještě,že ve čtvrtek už byla v pohodě a mohl jsem si u tebe umýt auto..Ještě jednou moc díky
Tak ona moc v pohodě nebyla, ale potřebovali jsme auto na zkoušku a to tvoje se hodilo. Bylo jako prase. Jinak nemáš vůbec zač.

vlafi píše:Ještě,že ve čtvrtek už byla v pohodě a mohl jsem si u tebe umýt auto..Ještě jednou moc díky
Anonym píše:No já jsem ho dnes poprvé ostříkal vapkou a byl super dokud voda na něm neuschla.Ale až bude čas někam zajedu ostříkám hoznovu a ručně ho umyju.Když je čistý dá se na něj koukat.
Martin píše:To já pojedu zase k sobě, pěkně namočit, nechat prostříkat tlakovou vodou a pak pěkně růčo, asi to budu dělat těsně před vánoční jízdou před srazem. Chjo to abych tam byl dřív, aby mě nikdo neviděl.
Martin píše:To máš pravdu, ale ty máš ty folie a to bych poznal.
grafix píše:Tak jsem se dostal k tomu vyfotit vlas toho kartace. Mam s typem kartacu tehle mycky dobre zkusenosti, akorat netusim, jak hodne je rozsirena...: Material je podobny barevnym kuchynskym zinkam od Söke. V programech mycky je i myti jen obycejnou vodou a z vlastni zkusenosti muzu potvrdit ze je to dostatecne... Pokud zvolite program s aktivni penou a voskem, tak se lak leskne jak psi k...e
![]()
![]()
![]()
grafix píše:Tak jsem se dostal k tomu vyfotit vlas toho kartace. Mam s typem kartacu tehle mycky dobre zkusenosti, akorat netusim, jak hodne je rozsirena...: Material je podobny barevnym kuchynskym zinkam od Söke. V programech mycky je i myti jen obycejnou vodou a z vlastni zkusenosti muzu potvrdit ze je to dostatecne... Pokud zvolite program s aktivni penou a voskem, tak se lak leskne jak psi k...e
![]()
![]()
Toz dobre to cisti![]()
snike píše:grafix píše:Tak jsem se dostal k tomu vyfotit vlas toho kartace. Mam s typem kartacu tehle mycky dobre zkusenosti, akorat netusim, jak hodne je rozsirena...: Material je podobny barevnym kuchynskym zinkam od Söke. V programech mycky je i myti jen obycejnou vodou a z vlastni zkusenosti muzu potvrdit ze je to dostatecne... Pokud zvolite program s aktivni penou a voskem, tak se lak leskne jak psi k...e
![]()
![]()
Toz dobre to cisti![]()
Vypadá to dobře, v pátek se tam chystám zajet umýt své autíčko ;-)
Zpět na Všeobecný pokec / General Discussion
Uživatelé procházející toto fórum: jozin