slava píše:Končí mně lhůta k výpovědi pojistky u České a chci si uzavřít u Allianz-Direct. Poloviční cena. Někdo už tu psal, že je u nich pojištěný. Máte někdo s touto pojišťovnou skušenost. Vše se děje po internetu, tak abych nedopadl blbě. Myslím, že nebudu sám koho by to zajímalo.
slava píše:Končí mně lhůta k výpovědi pojistky u České a chci si uzavřít u Allianz-Direct. Poloviční cena. Někdo už tu psal, že je u nich pojištěný. Máte někdo s touto pojišťovnou skušenost. Vše se děje po internetu, tak abych nedopadl blbě. Myslím, že nebudu sám koho by to zajímalo.
brouk píše:slava píše:Končí mně lhůta k výpovědi pojistky u České a chci si uzavřít u Allianz-Direct. Poloviční cena. Někdo už tu psal, že je u nich pojištěný. Máte někdo s touto pojišťovnou skušenost. Vše se děje po internetu, tak abych nedopadl blbě. Myslím, že nebudu sám koho by to zajímalo.
Minulý týden ve čtvrtek jsem uzavíral u Allianz-Direct po roce novou smlouvu. Stará roční pojistka stála 11119Kč a asi před 2 měsíci mi posali návrh smlouvy na další rok za necelých 10300Kč, v té době to byla cena o 100Kč nižší než podle on-line výpočtu na jejich webu. Jenže minulý týden jsem zkusil udělat výpočet znovu a cena je 9282Kč (Bonusy 12m - havarijní, 109m povinné, povinné 80mil - 0% spoluúčast, havarijní 5% spoluúčast). Zavolal jsem na infolinku, jestli by mi mohli poslat nový návrh smlouvy na další rok s upravenou cenou, to říkali že nejde, ale že můžu uzavřít novou smlouvu a v ní mi daji cenu podle posledního výpočtu. Takže výsledek je ten, že mám uzavřenou novou smlouvu, která následuje plynule na starou, to vše 2 týdny před vypršením staré smlouvy. Dnes si přijel zkontrolovat auto technik z Allianz, a zbývá jenom převést peníze. Takže zatím spokojenost a můžu jenom doporučit.
Pershin píše:Neměl by jste někdo zkušenost s pojištovnou Direct ? Není to Alianz. Vyběhla mě docela přijatelná částka za pov. ručení.
titanus píše:
podla mna je uplne jedno kde mas PZP nakolko ty okrem zmluvy s nimi nic neriesis...ak je to aj najhorsia poistovna na trhu...zisti to az ten komu sposobis skodutakze ak nerozmyslas o havarijnej kde mozes ziskat daku zlavu ked si u nich das aj PZP tak sa podla mna riad iba cenou...aj tak po roku mozes ist zase vo dum dal...
Zpět na Všeobecný pokec / General Discussion
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé