Volba pojištovny??

Diskuze o všem, co nelze zařadit do jiné sekce.
Discussion about everything what has not own section.

Příspěvekod matysekul » 04.11.2008 15:22

Taky jsem si spočítal pojistku od Allianz on-line.Vychází mi cca 10.000kč povinná + havarijní+skla. Nejnižší spoluúčast,nejvyšší limity plnění,včetně pojištění všech osob v autě a zavazadel.Je to i se započítanými bonusy.Auto - Hyundai i30 CW,1,6Cvvt,comfort,poj.částka 415.000 kč
KIA Cee´d II SW 1,6 GDI Exclusiv 45000km
matysekul Muž
KIA Family
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Mogul Safety Cup 2009 (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) 8. sraz Kia-Club.org (1) 10. sraz Kia-Club.org (1) Organizátor srazu (1)

Kia cee'd SW II (2015)
45000 km @ 6.5 l/100km

• Finanční podpora Kia-Club.org
    CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010
    SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

Příspěvekod slava » 02.03.2009 19:30

Končí mně lhůta k výpovědi pojistky u České a chci si uzavřít u Allianz-Direct. Poloviční cena. Někdo už tu psal, že je u nich pojištěný. Máte někdo s touto pojišťovnou skušenost. Vše se děje po internetu, tak abych nedopadl blbě. Myslím, že nebudu sám koho by to zajímalo. :shifty:
S pozdravem :kia: za všechny, všichni za :kia: :thu:
slava Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

4. sraz Kia-Club.org (1) 5. sraz Kia-Club.org (1) 6. sraz Kia-Club.org (1) 7. sraz Kia-Club.org (1) 8. sraz Kia-Club.org (1) 9. sraz Kia-Club.org (1) 10. sraz Kia-Club.org (1) 12. sraz Kia-Club.org (1) 16. sraz Kia-Club.org (1)
17. sraz Kia-Club.org (1) 18. sraz Kia-Club.org (1) 21. sraz Kia-Club.org (1) Sponzor (2) Osobnost klubu (1) Organizátor srazu (1)

Kia PRO_cee'd (2009)
35000 km @ 6.8 l/100km

Příspěvekod Axel » 02.03.2009 19:34

ČSOB plná spokojenost, nikdy žadný protahy...a Kooperativu nikdy...pokud není záznam od policie neochota platit....
Fandím:
Moto GP
Tým: Ducati Marlboro Team; Jezdec: Casey Stoner (samo na prvním místě jsou naši jezdci :) )

Formule F1
Tým: Scuderia Ferrari Marlboro; Jezdec: Felipe Massa
Axel Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

5. sraz Kia-Club.org (1) Organizátor srazu (1)

Kia cee'd SW (2008)
34000 km @ 7.6 l/100km

Příspěvekod Jauda » 02.03.2009 23:55

slava píše:Končí mně lhůta k výpovědi pojistky u České a chci si uzavřít u Allianz-Direct. Poloviční cena. Někdo už tu psal, že je u nich pojištěný. Máte někdo s touto pojišťovnou skušenost. Vše se děje po internetu, tak abych nedopadl blbě. Myslím, že nebudu sám koho by to zajímalo. :shifty:

V lednu jsem u nic pojistku končil (prodej auta) a narazil jsem jen na problém při zrušení. U Direct všechno musíš řešit přes telefon nebo net. Na pobočce mi nic nevyřídili. (Byl jsem ve dvou) Až jeden email s dotazem na koho se mám obrátit a bylo vyřešeno. Takže to je asi jedniná nevýhoda na kterou jsem narazil. Neboural jsem ani jsem nechtěl žádné pojistné plnění. :-?

Teď jsem u Uniqy, hlavně kvůli akci bonusy ze zákoné na havarijku. Ušetřil jsem tím nemalý peníz... :cool:
Jauda Neuvedeno
Uživatel fóra

Kia cee'd SW (2008)
26000 km @ 6 l/100km

...Teď jsem u Uniqy, hlavně kvůli akci bonusy ...

Příspěvekod pershin » 03.03.2009 00:10

Zdarec,Nemáš nějaké bližší info o postoji servisu Kia k této pojištovně? Mám na mysli jak plní své závazky při havarijní události, obstrukce atd? :evil: Můžeš písnout kolik zaplatíš za pojištění a co vše je v pojistce?
pershin Muž
Uživatel fóra

Kia cee'd SW (2008)
3000 km @ 7.4 l/100km

Příspěvekod Jauda » 03.03.2009 00:21

Uzavíral jsem si pojistku sám. A se stejnými parametry jako měl prodejce jsem se dostal na cca 10 000,- (10%spolu). Prodejce 16 200,-. Já jsem si nakonec dal 5% spoluúčast + komplet všechny okna + maximalní plňění zakonné (100mil) a neplatím ani 15 000,- Bonus mám za nějakých 5 let bez nehody.
A co se pojišťovny týká, tak podle známeho prodejce to závisí čistě na nich od koho dostanou vyšší marži. Jeden mi to počítal s Uniqou a nezavisle na tom jeho kolega u Generalli. Takže asi tak... :-D :-D
Jen pokud si ji budeš uzavírat sám, tak leasingovka chtěla minimální krytí zakonné poj. na 50mil.
Jauda Neuvedeno
Uživatel fóra

Kia cee'd SW (2008)
26000 km @ 6 l/100km

Příspěvekod brouk » 03.03.2009 19:20

slava píše:Končí mně lhůta k výpovědi pojistky u České a chci si uzavřít u Allianz-Direct. Poloviční cena. Někdo už tu psal, že je u nich pojištěný. Máte někdo s touto pojišťovnou skušenost. Vše se děje po internetu, tak abych nedopadl blbě. Myslím, že nebudu sám koho by to zajímalo. :shifty:

Minulý týden ve čtvrtek jsem uzavíral u Allianz-Direct po roce novou smlouvu. Stará roční pojistka stála 11119Kč a asi před 2 měsíci mi posali návrh smlouvy na další rok za necelých 10300Kč, v té době to byla cena o 100Kč nižší než podle on-line výpočtu na jejich webu. Jenže minulý týden jsem zkusil udělat výpočet znovu a cena je 9282Kč (Bonusy 12m - havarijní, 109m povinné, povinné 80mil - 0% spoluúčast, havarijní 5% spoluúčast). Zavolal jsem na infolinku, jestli by mi mohli poslat nový návrh smlouvy na další rok s upravenou cenou, to říkali že nejde, ale že můžu uzavřít novou smlouvu a v ní mi daji cenu podle posledního výpočtu. Takže výsledek je ten, že mám uzavřenou novou smlouvu, která následuje plynule na starou, to vše 2 týdny před vypršením staré smlouvy. Dnes si přijel zkontrolovat auto technik z Allianz, a zbývá jenom převést peníze. Takže zatím spokojenost a můžu jenom doporučit.
brouk Neuvedeno
Nováček
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Příspěvekod slava » 03.03.2009 19:34

brouk píše:

Minulý týden ve čtvrtek jsem uzavíral u Allianz-Direct po roce novou smlouvu. Stará roční pojistka stála 11119Kč a asi před 2 měsíci mi posali návrh smlouvy na další rok za necelých 10300Kč, v té době to byla cena o 100Kč nižší než podle on-line výpočtu na jejich webu. Jenže minulý týden jsem zkusil udělat výpočet znovu a cena je 9282Kč (Bonusy 12m - havarijní, 109m povinné, povinné 80mil - 0% spoluúčast, havarijní 5% spoluúčast). Zavolal jsem na infolinku, jestli by mi mohli poslat nový návrh smlouvy na další rok s upravenou cenou, to říkali že nejde, ale že můžu uzavřít novou smlouvu a v ní mi daji cenu podle posledního výpočtu. Takže výsledek je ten, že mám uzavřenou novou smlouvu, která následuje plynule na starou, to vše 2 týdny před vypršením staré smlouvy. Dnes si přijel zkontrolovat auto technik z Allianz, a zbývá jenom převést peníze. Takže zatím spokojenost a můžu jenom doporučit.

Díky mockrát, je rozhodnuto!!!!!!!! :yes: :yes:
slava Muž
Fanda vozů Kia

4. sraz Kia-Club.org (1) 5. sraz Kia-Club.org (1) 6. sraz Kia-Club.org (1) 7. sraz Kia-Club.org (1) 8. sraz Kia-Club.org (1) 9. sraz Kia-Club.org (1) 10. sraz Kia-Club.org (1) 12. sraz Kia-Club.org (1) 16. sraz Kia-Club.org (1)
17. sraz Kia-Club.org (1) 18. sraz Kia-Club.org (1) 21. sraz Kia-Club.org (1) Sponzor (2) Osobnost klubu (1) Organizátor srazu (1)

Kia PRO_cee'd (2009)
35000 km @ 6.8 l/100km

Příspěvekod Beda » 03.03.2009 20:54

Planuju prejit taktez k Allianz-Direct, v soucasnosti jsem primo u Allianz a paltim neco kolem 15tis :hurray: za dva roky stary auto :!: Uz jsem si detaily zjistoval na konci roku, protoze jsem si udelal online vypocet a zjistil jsem, ze do nich rvu o 6tis. rocne vic :no: Vypocet jsem dokonce delal bez spoluucasti a na max. limity + pojisteni okna na 15tis. misto 10tis. + pojisteni spolucestujicich. Sel jsem teda s papirem z online vypoctu primo na pobocku Allianz, at mi prepocitaj pojistku, jenze na pobocce pri zadani vsech mych pozadavku skoncil skoro na te same sume, co ted platim a to uplatnil vsechny slevy, co pry muze pouzit. K papiru z internetu se moc vyjadrovat nechtel. Nedalo mi to a zavolal jsem na cislo Allianz-Direct a az tam jsem se dozvedel, ze jsou neco jinyho nez Allianz, ze jsou proste internetovi zprostredkovatele pojistek pro Allianz, kteri nemaji zadne pobocky a kancelare, a proto se vlastne muze jejich pojistne tolik lisit ... proste neplati zadny pronajmy a platy pojistovacim agentum, kteri sedi nekde v kancelari :idea: S osobou s kterou jsem mluvil jsem se dohodl, ze bude stacit normalne email a par drobnosti na to, aby mi prevedli moji stavajici pojistku od Allianz opet k Allianz, ale za jejich cenu 8-) Aktualne to visi na mem prednim skle, protoze ho mam poskozene, ale jeste ne tolik, abych ho mohl nechat vymenit za vyuziti stare pojistky ... Allianz-Direct mi nemuze udelat novou pojistku na sklo, protoze si musi auto prohlednou a s tou dirkou mi to pry nepojisti :huh: Takze ted cekam kdy mne trefi nejaky pekny sutr na me ceste do prace, kde ted pravidelne jezdi nakladaci ze stavby dalnice D8 (Lovosice - Usti n/L) :?
cee'd (2007), Hyundai Santa Fe II (2007), Sorento II (2010), Sorento II (2013), cee'd GT II (2017), Sorento IV (2021), Stinger (2017), Sportage IV (2017), Sorento III (2018)
Beda Muž
Administrátor

1. sraz Kia-Club.org (1) 2. sraz Kia-Club.org (1) 3. sraz Kia-Club.org (1) Mogul Safety Cup 2009 (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) 5. sraz Kia-Club.org (1) 6. sraz Kia-Club.org (1) 7. sraz Kia-Club.org (1) 8. sraz Kia-Club.org (1)
9. sraz Kia-Club.org (1) 10. sraz Kia-Club.org (1) 11. sraz Kia-Club.org (1) 12. sraz Kia-Club.org (1) 13. sraz Kia-Club.org (1) 14. sraz Kia-Club.org (1) 15. sraz Kia-Club.org (1) 16. sraz Kia-Club.org (1) 17. sraz Kia-Club.org (1)
18. sraz Kia-Club.org (1) 10. výročí Kia Clubu (1) 19. sraz Kia-Club.org (1) 20. sraz Kia-Club.org (1) 21. sraz Kia-Club.org (1) 22. sraz Kia-Club.org (1) 23. sraz Kia-Club.org (1) 24. sraz Kia-Club.org (1) 25. sraz Kia-Club.org (1)
26. sraz Kia-Club.org (1) 27. sraz Kia-Club.org (1) 28. sraz Kia-Club.org (1) Osobnost klubu (1) Organizátor srazu (3)

Kia Stinger (2017)
86000 km @ 10.2 l/100km

Příspěvekod matysekul » 04.03.2009 12:26

Taky mám pojistku od Allianz-Direct.Na moje auto vychází na něco přes 9 tisíc.Je fakt,že mám vysoké bonusy,dokonce mi přišla autochladnička 8-) Mám havárku + povinné+pojištění skla +pojištění osob a zavazadel + asistenci plus.Všechno na nejvyšší plnění a nejnižší spoluúčast.Nic jiného,než uzavření pojistky jsem po nich zatím nechtěl,tak nevím,jak funguje jako pojišťovna.
KIA Cee´d II SW 1,6 GDI Exclusiv 45000km
matysekul Muž
KIA Family

Mogul Safety Cup 2009 (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) 8. sraz Kia-Club.org (1) 10. sraz Kia-Club.org (1) Organizátor srazu (1)

Kia cee'd SW II (2015)
45000 km @ 6.5 l/100km

Příspěvekod pershin » 14.03.2009 01:55

Neměl by jste někdo zkušenost s pojištovnou Direct ? Není to Alianz. Vyběhla mě docela přijatelná částka za pov. ručení.
pershin Muž
Uživatel fóra

Kia cee'd SW (2008)
3000 km @ 7.4 l/100km

Příspěvekod titanus » 14.03.2009 08:59

Pershin píše:Neměl by jste někdo zkušenost s pojištovnou Direct ? Není to Alianz. Vyběhla mě docela přijatelná částka za pov. ručení.

podla mna je uplne jedno kde mas PZP nakolko ty okrem zmluvy s nimi nic neriesis...ak je to aj najhorsia poistovna na trhu...zisti to az ten komu sposobis skodu :idea: takze ak nerozmyslas o havarijnej kde mozes ziskat daku zlavu ked si u nich das aj PZP tak sa podla mna riad iba cenou...aj tak po roku mozes ist zase vo dum dal... :wink:

Winston Wolfe: Že tě někdo vychoval ještě neznamená, že jsi vychovaná.

Honey Bunny: Ale co dál? Chceš pracovat?
Pumpkin: Nikdy!
titanus Muž
Fanda vozů Kia

Mogul Safety Cup 2009 (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) 6. sraz Kia-Club.org (1) Organizátor srazu (2)

Kia cee'd SW (2008)
63636 km @ 7.5 l/100km

Příspěvekod slava » 14.04.2009 22:50

Čekám nové auto: Kde a jak pojistit??
Nejnižší ZP co jsem našel: ALLIANZ-DIRECT
Skla: Připojistím (člověk nikdy neví)
HP: na co??
Havárie: no, snad si auto nerozbiju sám.
Krádež: Alarm, imobilizér, bude ZEDER, pískované skla, mám garáž.
Vandalismus: ve dne svědci(i když...), v noci - mám garáž.
Přírodní katastrofa: strom není široko-daleko(jedině pád paneláku), bydlím na kopci 30 m nad řekou Moravou.
Tak mi někdo poraďte, co mám chudák dělat???? Pojistit havarijně nebo ne?
slava Muž
Fanda vozů Kia

Kia PRO_cee'd (2009)
35000 km @ 6.8 l/100km

Příspěvekod Stefi » 14.04.2009 23:01

Je to Tvé rozhodnutí, ale dnes při systémů malusů u Pov.ručení, jse často vinníci vzdalují bez toho,že by přiznali vinu, limit 100 000 Kč, bez policie, lepší pár táců ročně navrh, pojištění havárie, živel, vandalizmus a odcizení s nejnižší možnou spoluúčastí, jen ojetí auta hřebíkem na parkovišti u obchodu atd. se vyhoupne na desítku, nárazník nebo provalené dveře, ještě víc... :shock: a tobě zbyde jen sáhnout do prasátka..... :|
Stefi Muž
KIA Family

6. sraz Kia-Club.org (1) 8. sraz Kia-Club.org (1) 10. sraz Kia-Club.org (1) 11. sraz Kia-Club.org (1) 12. sraz Kia-Club.org (1) 13. sraz Kia-Club.org (1) 15. sraz Kia-Club.org (1) 17. sraz Kia-Club.org (1) 18. sraz Kia-Club.org (1)
10. výročí Kia Clubu (1) 19. sraz Kia-Club.org (1) 22. sraz Kia-Club.org (1) 23. sraz Kia-Club.org (1) 24. sraz Kia-Club.org (1) 1. místo (1) 3. místo (1) Sponzor (16) TOP sponzor (3)

Honda CR-V (2008)
157756 km @ 7.8 l/100km

Příspěvekod ferino » 15.04.2009 08:47

titanus píše:
podla mna je uplne jedno kde mas PZP nakolko ty okrem zmluvy s nimi nic neriesis...ak je to aj najhorsia poistovna na trhu...zisti to az ten komu sposobis skodu :idea: takze ak nerozmyslas o havarijnej kde mozes ziskat daku zlavu ked si u nich das aj PZP tak sa podla mna riad iba cenou...aj tak po roku mozes ist zase vo dum dal... :wink:

No mam vaznu obavu, ze ak zacnu "poctivo" poistovne uplatnovat regresy co su uvadzane v poistnych podmienkach, tak to az tak jedno nebude.
To Be Not Faster Than Your Angel Can Fly...
ferino Muž
Fanda vozů Kia

Kia Sportage IV (2018)
129000 km @ 5.8 l/100km

PředchozíDalší

Zpět na Všeobecný pokec / General Discussion