Volba pojištovny??

Diskuze o všem, co nelze zařadit do jiné sekce.
Discussion about everything what has not own section.

Příspěvekod nocnik511 » 10.11.2007 00:20

...myslím,že žádná pojišťovna zrovna 3krát ráda nevyplácí...ale když "ptáčka lapají,pěkně... :P ho krmí slevama"....
...když mi byla způsobena škoda na autě(totálka)...byl to zrovna kliént České pojišťovny,co mě tak elegantně zbavil auta....a "Česká" mi to nevyplatila ani do 5minut ani do 5dní ba ani do 5 měsíců.... :no:
...tak po 3/4roku...po marných urgencích,telefonátech a odpovědích na jejich nejapný výmluvy....jsem v zoufalství zevrubně nastudoval Zákon o povinném ručení a hle??!!?? :hurray: .....Česká p. se tímto plátkem zřejmě vůbec neřídí(alespoň v mém "případě" neřídila) :no:
:kia: picanto 1.1 CRDi VGT LX+
Najeto 99.600 km
nocnik511 Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

2. sraz Kia-Club.org (1) 3. sraz Kia-Club.org (1) Mogul Safety Cup 2009 (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) 5. sraz Kia-Club.org (1) 7. sraz Kia-Club.org (1) Sponzor (2)

Kia Picanto (2007)
115000 km @ 4.1 l/100km

• Finanční podpora Kia-Club.org
    CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010
    SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

Příspěvekod Návštěvník » 10.11.2007 00:27

Je fakt že nemám s tímto zkušenosti.Pouze mám u České ,zákonnou pojistku a připojištění čelního skla za 500Kč a to jsem už mockrát využil,mám smůlu na přední sklo.Ale zase jsem slyše,že není tak dobrá jak se o ní hovoří v reklamách.Přitom je najdražší.
Návštěvník

km @ l/100km

Příspěvekod vladislav » 10.11.2007 00:33

Já u České nemám vůbec nic...využiji jiné pojištovny..... :lol: :lol:
vladislav Neuvedeno
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

2. sraz Kia-Club.org (1) 3. sraz Kia-Club.org (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) Osobnost klubu (1)

Příspěvekod nocnik511 » 10.11.2007 00:44

Anonym píše:Je fakt že nemám s tímto zkušenosti.Pouze mám u České ,zákonnou pojistku a připojištění čelního skla za 500Kč a to jsem už mockrát využil,mám smůlu na přední sklo.Ale zase jsem slyše,že není tak dobrá jak se o ní hovoří v reklamách.Přitom je najdražší.

...pak mě ale vyplatili...div né :idea: poslem... -> -> po mém "liebesbrífu" s odkazama na všechny ty§§§§§§,který nedodrželi a porušili....
...takže si myslím,že je to ve větší míře spíš v lidech,který v tý pojišťovně dělají...resp.který se zabývají zrovna tvým případem...jak se jim chce a nechce a co z toho maj nebo nemáj..... :bored:
Najeto 99.600 km
nocnik511 Muž
Fanda vozů Kia

2. sraz Kia-Club.org (1) 3. sraz Kia-Club.org (1) Mogul Safety Cup 2009 (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) 5. sraz Kia-Club.org (1) 7. sraz Kia-Club.org (1) Sponzor (2)

Kia Picanto (2007)
115000 km @ 4.1 l/100km

Příspěvekod Návštěvník » 10.11.2007 00:46

Ještě nevím.Zákonou si chci nechat u České a havarijní ještě zvažuji
Návštěvník

km @ l/100km

Příspěvekod nocnik511 » 10.11.2007 00:51

Anonym píše:Ještě nevím.Zákonou si chci nechat u České a havarijní ještě zvažuji

..jjo...u Zákonný je to prakticky fůk....jen aby ta "daň" byla co nejmenší.....ale tu havarijku je třeba kapánek rozmyslit :roll:
Najeto 99.600 km
nocnik511 Muž
Fanda vozů Kia

Kia Picanto (2007)
115000 km @ 4.1 l/100km

Příspěvekod Návštěvník » 10.11.2007 00:55

To máš pravdu.No, mam na to ještě tři týdny, tak snad na něco přijdu a nebo někdo možná poradí.
Návštěvník

km @ l/100km

Příspěvekod nocnik511 » 10.11.2007 01:01

Anonym píše:To máš pravdu.No, mam na to ještě tři týdny, tak snad na něco přijdu a nebo někdo možná poradí.

...tady mám osobně mezeru...havarijku mám prvně v životě,zrovínka jako novóu káru :kia: a vybírat jsem nemóhl :whistling: nebo spíš nemusel...

....ústav mi byl laskavě přidělen s úvěrem :D
Najeto 99.600 km
nocnik511 Muž
Fanda vozů Kia

Kia Picanto (2007)
115000 km @ 4.1 l/100km

Příspěvekod mony79 » 10.11.2007 18:38

Tak teď jste mě trochu vyděsili pánové :bored: Auto jsem brala na leasing přes ČSOB, který :kia: dělá a automaticky mi přidělili Uniqu. Nějak jsem si s tím nelámala hlavu, protože to zpracovávala osoba, které věřím a dlouho s ní spolupracuji a bylo mi sděleno, že teď mají hodně výhodnou nabídku. Po přečtení všech vašich dosavadních zkušeností doufám, že budu mít štěstí. :lol:
Jinak s Českou mám ty nejlepší zkušenosti. Měla jsem problém a peníze jsem dostala rychle a bez problémů. :no:
mony79 Žena
Uživatel fóra

Příspěvekod minoma » 10.11.2007 18:51

Tak nevím, jsem na tom podobně a předchozí příspěvky na pojišťovnu Uniqua nejsou moc pozitivní :cool:
Ještě to budu muset zvážit
minoma Neuvedeno
Uživatel fóra

Příspěvekod snike » 10.11.2007 19:37

Mony píše:Tak teď jste mě trochu vyděsili pánové :bored: Auto jsem brala na leasing přes ČSOB, který :kia: dělá a automaticky mi přidělili Uniqu. Nějak jsem si s tím nelámala hlavu, protože to zpracovávala osoba, které věřím a dlouho s ní spolupracuji a bylo mi sděleno, že teď mají hodně výhodnou nabídku. Po přečtení všech vašich dosavadních zkušeností doufám, že budu mít štěstí. :lol:
Jinak s Českou mám ty nejlepší zkušenosti. Měla jsem problém a peníze jsem dostala rychle a bez problémů. :no:

Uniqy se neboj, taky jsem u ní pojištěn, můj nejlepší kamarád v ní pracuje už léta ;-) Uniqa úzce spolupracuje s koncernem Hyundai/Kia takže na některé modely aut mají výhodné a zajímavé nabídky. Tuším, že do konce října měli na Cee´da slevu na havarijku 40%.
KIA Sportage MY25 TOP 1.6 T-GDI GPF 4x2 MHEV 7DCT 118 kW bílá Cassa (WD) 10.777 km ... Kanec klubuObrázek
snike Muž
Moderátor

2. sraz Kia-Club.org (1) 3. sraz Kia-Club.org (1) Mogul Safety Cup 2009 (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) 5. sraz Kia-Club.org (1) 6. sraz Kia-Club.org (1) 7. sraz Kia-Club.org (1) 8. sraz Kia-Club.org (1) 9. sraz Kia-Club.org (1)
10. sraz Kia-Club.org (1) 11. sraz Kia-Club.org (1) 12. sraz Kia-Club.org (1) 13. sraz Kia-Club.org (1) 14. sraz Kia-Club.org (1) 15. sraz Kia-Club.org (1) 16. sraz Kia-Club.org (1) 17. sraz Kia-Club.org (1) 18. sraz Kia-Club.org (1)
10. výročí Kia Clubu (1) 19. sraz Kia-Club.org (1) 20. sraz Kia-Club.org (1) 21. sraz Kia-Club.org (1) 22. sraz Kia-Club.org (1) 23. sraz Kia-Club.org (1) 24. sraz Kia-Club.org (1) 25. sraz Kia-Club.org (1) 26. sraz Kia-Club.org (1)
27. sraz Kia-Club.org (1) 28. sraz Kia-Club.org (1) 1. místo (1) 2. místo (1) Osobnost klubu (1) Organizátor srazu (25)

Kia Sportage V (2025)
10777 km @ 0 l/100km

Příspěvekod Návštěvník » 11.11.2007 06:29

Každý má svůj názor ,ale Uniqu nebrat.Znám dost lidí co od ní odešli a neradi na ní vzpomínají.Když ptáčka lapají dobře mu zpívají.Ju nabídka od nich je hezká ale když pak člověk potřebuje od nich peníze ani náhodou.Přiklad.můj kolega havaroval a do dneška mu nezaplatili ani haléř za lak.Když tam jede ani vrátný ho tam nepustí a nikdo sním nemluví.Ty názory má samozřejme každý jiné ale osobně znám dost lidí co od této společnosti odešli jinam a jsou spokojení.Raději si vybrat takovou která tu je už dlouho a má kvalitní služby.Ono je hezké že dává slevu ale až člověk bude potřebovat peníze tak teprve se pozná jaká je.
Návštěvník

km @ l/100km

Příspěvekod thunder » 11.11.2007 06:36

Anonym píše:Každý má svůj názor ,ale Uniqu nebrat.Znám dost lidí co od ní odešli a neradi na ní vzpomínají.Když ptáčka lapají dobře mu zpívají.Ju nabídka od nich je hezká ale když pak člověk potřebuje od nich peníze ani náhodou.Přiklad.můj kolega havaroval a do dneška mu nezaplatili ani haléř za lak.Když tam jede ani vrátný ho tam nepustí a nikdo sním nemluví.Ty názory má samozřejme každý jiné ale osobně znám dost lidí co od této společnosti odešli jinam a jsou spokojení.Raději si vybrat takovou která tu je už dlouho a má kvalitní služby.Ono je hezké že dává slevu ale až člověk bude potřebovat peníze tak teprve se pozná jaká je.

na tom je kus pravdy Anonym..zial ja tam mam tiez a v tom momente ako som kupoval auto tak chlapik z uniqi tam bol do pol hodky...a ja som to hned zobral lebo som bral karu za hotovku tak mi to vyhovovalo...ale po roku mozno zmenim..tak uvidime
thunder Muž
Fanda vozů Kia

2. sraz Kia-Club.org (1) 4. sraz Kia-Club.org (1)

Kia cee'd (2007)
21000 km @ 7.2 l/100km

Příspěvekod Návštěvník » 11.11.2007 09:22

Důležité je hlavně tu pojišťovnu nepotřebovat pak Vám může být jedno u koho máte pojistku. :sun:
Návštěvník

km @ l/100km

Příspěvekod Návštěvník » 11.11.2007 10:30

Česká je suverénně nejhorší pojišťovna v ČR.Až vás nabourá někdo,kdo bude klientem ČP,uvidíte co budete mít za problemy.Známý,co nám opravoval auto na tento ústav pěkně lomil rukama,když jsem mu oznámil,že viníkem je klientem ČP.6měs mě tahali za nos,potom si odečetli 30% amortizaci a večer jsem se mohl opět podívat na reklamní spot...5 minut...atd :x :x :x ,je to povedená sebranka.Nejlepší -nejrychlejší-poj.v rychlosti likvidace je podle známého Generali.Není to reklama,sám volím nejlevnější pov.ručení :?
Návštěvník

km @ l/100km

PředchozíDalší

Zpět na Všeobecný pokec / General Discussion