Volba pojištovny??

Diskuze o všem, co nelze zařadit do jiné sekce.
Discussion about everything what has not own section.

Příspěvekod Návštěvník » 14.10.2007 22:23

Anonym píše:Pro Kužela tu Uniqu si nech vážně změnit,nebudeš litovat.Je jen na tobě do které půjdeš ale vyber mezi těma co jsou známé.Však ti kluci tady poradí.Tu Uniqu ti tam dal z toho důvodu aby jsi měl menší splátky jen tak hodím bokem příklad.S pojištěním u Uniqi budeš např.splacet uvěr i s pojištením 5500Kč měsičně a s Českou to je 6100Kč měsíčně.To je jen orientačně.Takže aby jsi zachoval ty splatky musíš mít stejnou cenu jako ma Uniqa a tu má Generali.Jinak pokud nejsi podnikatel nebral bych liesing ale úvěr je výhodnější.Např.pokud budeš mít pojistnou událost u liesingu,penize dostane od pojištovny lisingovka,u úvěru je dostaneš ty.Ale na to jsou odborníci co ti poradi.Hlavně se nesmíš nechtat opít rohlíkem.To víš každý ma za to prachy a tak nabízí a přechvaluje.Přeji dobré rozhodnutí.

Jo každá rada drahá a víc hlav víc ví, úvěr byl pro mne samozřejmostí jinak pojišťovnu není problém změnit když to ještě je jen nabídka :wink:
Návštěvník

km @ l/100km

• Finanční podpora Kia-Club.org
    CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010
    SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

Příspěvekod snike » 15.10.2007 07:17

Koukám, že jste se tady do Uniqy pěkně opřeli :lol: Já osobně na ní nevidím nic špatného. Kamarád v ní dělá už roky, takže vím od něj o tom hodně a svoje nové autíčko pojitím právě přes něj. Uniqa udělala dohodu s koncernem Hyundai/Kia na výhodnější pojištění a zrovna teď měla akci na pojištění Ceedů se slevou zhruba 40% proti normálu. Nechal jsem si udělat nabídku u Kooperativy, kde jsem měl pojištěnou moji poslední Fábii a s bonusem 25% by mě stála havarijka a poviné ručení 21.000,-. Při návrhu leasingu mi nabídli Kooperativu za zhruba 16.000,- a u Uniqy budu mít asi 13.700,-. A rozsah pojištění je u Uniqy stejný jako u Kooperativy a dalších pojišťoven, takže se žádných problémů při vyřizování pojistné události nebojím.
KIA Sportage MY25 TOP 1.6 T-GDI GPF 4x2 MHEV 7DCT 118 kW bílá Cassa (WD) 10.777 km ... Kanec klubuObrázek
snike Muž
Moderátor
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

2. sraz Kia-Club.org (1) 3. sraz Kia-Club.org (1) Mogul Safety Cup 2009 (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) 5. sraz Kia-Club.org (1) 6. sraz Kia-Club.org (1) 7. sraz Kia-Club.org (1) 8. sraz Kia-Club.org (1) 9. sraz Kia-Club.org (1)
10. sraz Kia-Club.org (1) 11. sraz Kia-Club.org (1) 12. sraz Kia-Club.org (1) 13. sraz Kia-Club.org (1) 14. sraz Kia-Club.org (1) 15. sraz Kia-Club.org (1) 16. sraz Kia-Club.org (1) 17. sraz Kia-Club.org (1) 18. sraz Kia-Club.org (1)
10. výročí Kia Clubu (1) 19. sraz Kia-Club.org (1) 20. sraz Kia-Club.org (1) 21. sraz Kia-Club.org (1) 22. sraz Kia-Club.org (1) 23. sraz Kia-Club.org (1) 24. sraz Kia-Club.org (1) 25. sraz Kia-Club.org (1) 26. sraz Kia-Club.org (1)
27. sraz Kia-Club.org (1) 28. sraz Kia-Club.org (1) 1. místo (1) 2. místo (1) Osobnost klubu (1) Organizátor srazu (25)

Kia Sportage V (2025)
10777 km @ 0 l/100km

Příspěvekod hansk » 15.10.2007 08:09

@snike :
přeju hodně šťastných kilometrů bez nehod !
hansk Muž
Uživatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Příspěvekod snike » 15.10.2007 09:56

hansk píše:@snike :
přeju hodně šťastných kilometrů bez nehod !

To samé Vám všem samozřejmě přeji i já :wink:
KIA Sportage MY25 TOP 1.6 T-GDI GPF 4x2 MHEV 7DCT 118 kW bílá Cassa (WD) 10.777 km ... Kanec klubuObrázek
snike Muž
Moderátor

2. sraz Kia-Club.org (1) 3. sraz Kia-Club.org (1) Mogul Safety Cup 2009 (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) 5. sraz Kia-Club.org (1) 6. sraz Kia-Club.org (1) 7. sraz Kia-Club.org (1) 8. sraz Kia-Club.org (1) 9. sraz Kia-Club.org (1)
10. sraz Kia-Club.org (1) 11. sraz Kia-Club.org (1) 12. sraz Kia-Club.org (1) 13. sraz Kia-Club.org (1) 14. sraz Kia-Club.org (1) 15. sraz Kia-Club.org (1) 16. sraz Kia-Club.org (1) 17. sraz Kia-Club.org (1) 18. sraz Kia-Club.org (1)
10. výročí Kia Clubu (1) 19. sraz Kia-Club.org (1) 20. sraz Kia-Club.org (1) 21. sraz Kia-Club.org (1) 22. sraz Kia-Club.org (1) 23. sraz Kia-Club.org (1) 24. sraz Kia-Club.org (1) 25. sraz Kia-Club.org (1) 26. sraz Kia-Club.org (1)
27. sraz Kia-Club.org (1) 28. sraz Kia-Club.org (1) 1. místo (1) 2. místo (1) Osobnost klubu (1) Organizátor srazu (25)

Kia Sportage V (2025)
10777 km @ 0 l/100km

Příspěvekod Návštěvník » 15.10.2007 10:01

Ja volil Uniqa... Mel jsem tam pojisteny i predchozi auto... navic kdyz si nechas piskovani skel a zamek radici paky tak daji slevu na pojistku, tusim 15%...
Návštěvník

km @ l/100km

Příspěvekod slaveck » 15.10.2007 12:06

Nemáte někdo zkušenosti s ČSOB Pojišťovnou?
slaveck Neuvedeno
Uživatel fóra

Příspěvekod hansk » 15.10.2007 13:04

Co se týče ČSOB-éčka - moc informací nemám. V našem regionu se moc pojistek od této firmy neuzavíralo, takže ani reakce a spokojenost klientů mi není známa. Měl jsem jednoho klienta, co měl uzavřenou pojistku (ne na auto ale úrazovku) ještě u IPB pojišťovny( to je dneska ČSOB pojišťovna) a při plnění ho nechali na holičkách. Takže to je jediná zkušenost snimi.... Možná to chce se trochu poptat v Tvém okolí - kdo to má a jak jsou spokojení.
hansk Muž
Uživatel fóra

Příspěvekod vladislav » 15.10.2007 13:19

Když jsme u těch pojištoven....tak trochu odbočím....Mám pojištěny byt a v něm také položku na vytopení sousedů...nevím jak se to přesně jmenuje..a ejhle prasklo a těsnění pod vanou a vytopil se trochu spodní byt...pojištovna to nafotila ..a po týdnu mi přišel dopis ..že nejsem právně zodpovědný za vodu unikající z mého bytu...vizitka ČESKÉ POJIŠTOVNY... :evil: :evil: omlouvám se za odbočení od tématu,ale všude je něco... :D :D
vladislav Neuvedeno
Fanda vozů Kia

2. sraz Kia-Club.org (1) 3. sraz Kia-Club.org (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) Osobnost klubu (1)

Příspěvekod slaveck » 15.10.2007 13:36

hansk píše:Co se týče ČSOB-éčka - moc informací nemám. V našem regionu se moc pojistek od této firmy neuzavíralo, takže ani reakce a spokojenost klientů mi není známa. Měl jsem jednoho klienta, co měl uzavřenou pojistku (ne na auto ale úrazovku) ještě u IPB pojišťovny( to je dneska ČSOB pojišťovna) a při plnění ho nechali na holičkách. Takže to je jediná zkušenost snimi.... Možná to chce se trochu poptat v Tvém okolí - kdo to má a jak jsou spokojení.

CSOB pojistovnu totiz nabizi KIA Leasing (coz je ve skutecnosti CSOB Leasing) a jejich nabidka leasingu mi zatim ze vsech poptavek vychazi nejlepe.
slaveck Neuvedeno
Uživatel fóra

Příspěvekod snike » 15.10.2007 14:56

slaveck píše:
hansk píše:Co se týče ČSOB-éčka - moc informací nemám. V našem regionu se moc pojistek od této firmy neuzavíralo, takže ani reakce a spokojenost klientů mi není známa. Měl jsem jednoho klienta, co měl uzavřenou pojistku (ne na auto ale úrazovku) ještě u IPB pojišťovny( to je dneska ČSOB pojišťovna) a při plnění ho nechali na holičkách. Takže to je jediná zkušenost snimi.... Možná to chce se trochu poptat v Tvém okolí - kdo to má a jak jsou spokojení.

CSOB pojistovnu totiz nabizi KIA Leasing (coz je ve skutecnosti CSOB Leasing) a jejich nabidka leasingu mi zatim ze vsech poptavek vychazi nejlepe.

Já budu mít leasing přes sAutoleasing, ale pojišťovat si to budu sám, vychází mi to takhle nejvýhodněji. Pojištění v rámci leasingu by mi dělalo něco kolem 16.000,- od Kooperativy, ale nemohl bych si odečíst bonus 25% a po dobu leasingu by se mi nesnižovalo pojištění ročně o 5% pokud bych neboural. Chce si to zjistit, jakou pojišťovnu leasingovka akceptuje, nechat si udělat nabídku a pak se rozhodnout ;-)
snike Muž
Moderátor

Kia Sportage V (2025)
10777 km @ 0 l/100km

Příspěvekod hansk » 15.10.2007 17:50

vladislav píše:Když jsme u těch pojištoven....tak trochu odbočím....Mám pojištěny byt a v něm také položku na vytopení sousedů...nevím jak se to přesně jmenuje..a ejhle prasklo a těsnění pod vanou a vytopil se trochu spodní byt...pojištovna to nafotila ..a po týdnu mi přišel dopis ..že nejsem právně zodpovědný za vodu unikající z mého bytu...vizitka ČESKÉ POJIŠTOVNY... :evil: :evil: omlouvám se za odbočení od tématu,ale všude je něco... :D :D

Ano, na první pohled to je nelogické. Ale : v pojištění domácnosti se vytopení vztahuje např. prasklé akvárka a pod. . Na Tvůj případ by se vztahovala pojistka na dům ( pozor ! pojistka na domácnost a na dům to jsou dva různé pojmy!!) - škoda vznikla následkem poruchy na zařízení pevně spojeném s domem. Je to hrozně složité, ale opravdu profesionální pojišťovací makléř by měl ( teď už je to jeho povinnost !!!) klienta se vším seznámit.
Holt takhle to dopadá, když za těmi přepážkami sedí "odborníci".
hansk Muž
Uživatel fóra

Příspěvekod snike » 16.10.2007 07:11

hansk píše:
vladislav píše:Když jsme u těch pojištoven....tak trochu odbočím....Mám pojištěny byt a v něm také položku na vytopení sousedů...nevím jak se to přesně jmenuje..a ejhle prasklo a těsnění pod vanou a vytopil se trochu spodní byt...pojištovna to nafotila ..a po týdnu mi přišel dopis ..že nejsem právně zodpovědný za vodu unikající z mého bytu...vizitka ČESKÉ POJIŠTOVNY... :evil: :evil: omlouvám se za odbočení od tématu,ale všude je něco... :D :D

Ano, na první pohled to je nelogické. Ale : v pojištění domácnosti se vytopení vztahuje např. prasklé akvárka a pod. . Na Tvůj případ by se vztahovala pojistka na dům ( pozor ! pojistka na domácnost a na dům to jsou dva různé pojmy!!) - škoda vznikla následkem poruchy na zařízení pevně spojeném s domem. Je to hrozně složité, ale opravdu profesionální pojišťovací makléř by měl ( teď už je to jeho povinnost !!!) klienta se vším seznámit.
Holt takhle to dopadá, když za těmi přepážkami sedí "odborníci".

Jenže tihle "odborníci" sedí za přepážkami v každé pojišťovně ;-) Takže pokud člověk nemá v nějaké pojišťovně známého kterému může důvěřovat, musí doufat, že pojistné plnění bude bez problémů a bez jejich kliček ;-)
snike Muž
Moderátor

Kia Sportage V (2025)
10777 km @ 0 l/100km

Příspěvekod vladislav » 16.10.2007 11:31

Bydlím v paneláku.Takže nemám pojistku na barák ,ale na byt.Česká pojištovna mě už takhle vyškolila vícekrát.Tak zkusím jinou...Dám si už na to ted vetší pozor.Díky za radu... :wink: :wink: :wink:
vladislav Neuvedeno
Fanda vozů Kia

2. sraz Kia-Club.org (1) 3. sraz Kia-Club.org (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) Osobnost klubu (1)

Příspěvekod hansk » 16.10.2007 15:26

vladislav píše:Bydlím v paneláku.Takže nemám pojistku na barák ,ale na byt.Česká pojištovna mě už takhle vyškolila vícekrát.Tak zkusím jinou...Dám si už na to ted vetší pozor.Díky za radu... :wink: :wink: :wink:

I panelový dům lze pojistit. Musí to ovšem udělat vlastník .....
Ale s tou změnou možná uděláš dobře. Třeba Kooperativa je na byty dost dobrá....
hansk Muž
Uživatel fóra

Příspěvekod vladislav » 16.10.2007 22:30

Zkusím tu Kooperativu....Díky za radu... :drink: :drink:
vladislav Neuvedeno
Fanda vozů Kia

PředchozíDalší

Zpět na Všeobecný pokec / General Discussion