Důležité upozornění |
---|
![]() ![]() Více se dozvíte zde https://www.kia-club.org/viewtopic.php?p=195579#p195579 |
jakub píše:Tak jsem udělal zajímavé zjištění ohledně hlučnosti zadní nápravy. Náprava je výrazně hlučnější na 15" ocelových ráfcích - taková slabší kovová rána při přejezdu větších nerovností. Při přezutí zpátky na letní 16" elektrony je náprava mnohem tišší, rázy jsou jen takové tlumené. Asi se tu projevuje lepší tuhost litých kol, plechová se chovají jak reproduktor a v kombinaci se slabším odhlučněním podběhů udělají své.
greenca píše:Mě spíše než vzadu občas klepne náprava v předu a to ještě jen pokud při prújezdu zatáčkou vjedu do díry.
Nechám to projevit,vždyť na to mám 5 let ;-)
Jestli se nepletu tak předtim si měl F Astru. Já ji Měl od Od 95 do 99. V 1,7 td.Najel sem 210 000. a mimo alarmu bez závad. Zatim moje nejlepší auto.Nápravy oproti Peugeotu naprosto bez problemu. Doufám že KIA ho překoná.Blackdeath.P píše:já ho mám také dva dny a také mi přijde že podvozek trošku na nerovnostech mlátí zatím to neřeším uvidíme co se bude dít dále
Já si nepamatuju kola,ale napravy sem nikdy u Astry neřešil,protože sem je za celou dobu neslyšel.Blackdeath.P píše:@maik
Přesně tak nepleteš se! Ale u té astry mi to tolik nepřišlo! Kdež to u ceeda jasem to čekal tišší ale nevím možná že to dělají i ty větší gumy na astře byly tuším 13 a tady mám 205 šestnáctky tak že se mi to třeba jen zdá že to bouchá kvůli tomu že tam jsou jiná větší a širší kola
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé