@matysekul
v pohode..namas za zaco ospravedlnovat....rano uvidiim a svacnem tam ten fridex alebo destilku ..uvidiim 8-)
matysekul píše:Tak to ti závidím.Já bych tam nejel,páč mám v autě kompresor a pracovní rukavice a hlavně jezdit x km do servisu,když zrovna nemám moc času......Jo a nebojím se trochu ušpinit.
Já to nikomu neberu,pokud má pocit,že něco není v pořádku,budiž.Ale já se rozhodně nevyžívám v ježdění po servisech.
EDIT: Omlouvám se Thunderovi za reakci,jsem dnes nějaký napružený
thunder píše:hojte!
vcera som dolieval nemrznucu do ostrekovacov a vsimol som si ze v nadobke kde je chladiaca zmes mam akosi malo kvapaliny..na veku sa pise ze hladina by mala byt medzi f a l (full-low) za studeneho motora..no a moja je tesne nad low..vie niekto aka zmes do toho ide???
nejaka specificka alebo da sa pouzit univerzal??? diky.. ;-)
som zabudol ze keby uz niekde bol topic na tuto temu chalani presunte to..dik
vladislav píše:S tím si nelam hlavu...od toho tam ta nádržka je ..jestli se bojíš tak trochu odsaj... :cool: :cool:
mbiron píše:vladislav píše:S tím si nelam hlavu...od toho tam ta nádržka je ..jestli se bojíš tak trochu odsaj... :cool: :cool:
Odsat muzes ale pozor jen za studeneho stavu, v opacnem pripade by si se mohl oparit.
matysekul píše:Tak to ti závidím.Já bych tam nejel,páč mám v autě kompresor a pracovní rukavice a hlavně jezdit x km do servisu,když zrovna nemám moc času......Jo a nebojím se trochu ušpinit.
Já to nikomu neberu,pokud má pocit,že něco není v pořádku,budiž.Ale já se rozhodně nevyžívám v ježdění po servisech.
EDIT: Omlouvám se Thunderovi za reakci,jsem dnes nějaký napružený
Raven píše:To je usmevne kolik toho je mozne natlachat kolem doliti deci fridexu :-))
Zpět na Motory / Pohonné ústrojí
Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot]