Určitě to bude jenom v software, mapování jednoho tlačítka navíc. Akorát to tenkrát nikoho nenapadlo.
Jde jen o to, jak mají upgrady software v rádiu vyřešené. Chtít upgradovat přes USB nebo vložené CD bude asi jenom naším zbožným přáním.
bob17 píše:Určitě to bude jenom v software, mapování jednoho tlačítka navíc. Akorát to tenkrát nikoho nenapadlo.
Jde jen o to, jak mají upgrady software v rádiu vyřešené. Chtít upgradovat přes USB nebo vložené CD bude asi jenom naším zbožným přáním.
sTiLL píše:bob17 píše:Určitě to bude jenom v software, mapování jednoho tlačítka navíc. Akorát to tenkrát nikoho nenapadlo.
Ja sa prave bojim ze sa to da len vo fabrike, preto aj vymienali tie chybne serie kus za kus a neflashovali FW.....pockam do servisnej (cca 1500km) a dam vymenit.
Riccardo píše:Já ještě zkusím ty adresáře přeuspořádat tak, abych měl jenom jednu úroveň - možná že ty tlačítka na volantu nefungujou kvůli tomu.
Jo a mimochodem, mně nejde zobrazit verze sw rádia (tím postupem SCAN + paměť1).
rybko píše:Caute.Takze sa ospravedlnujem ale nedalo mi to tak som to siel odskusat dole do auta...ja som to vtedy skusal pocas jazdy takze som musel mat zalozene cd-cko a nevsimol som si to...teraz som to skusal a mozem potvrdit ze no NEFUNGUJENa kluci to nejde.....aj ked nechapem ked na cd v presne tom istom usporiadani to ide preco to nejde na kluci....este raz sa ospravedlnujem za "kacicu"
bob17 píše:rybko píše:Caute.Takze sa ospravedlnujem ale nedalo mi to tak som to siel odskusat dole do auta...ja som to vtedy skusal pocas jazdy takze som musel mat zalozene cd-cko a nevsimol som si to...teraz som to skusal a mozem potvrdit ze no NEFUNGUJENa kluci to nejde.....aj ked nechapem ked na cd v presne tom istom usporiadani to ide preco to nejde na kluci....este raz sa ospravedlnujem za "kacicu"
Škoda. Takovou krásnou naději jsi nám dal![]()
Nojo, CD jsem ještě ve svém autě nezkusil, od začátku jedu na flashku...
Tony píše:rybko rybko...![]()
jo a malá rada, pokud si někdo nechává flashku v autě, tak pozor na dnešní mrazy. já ji tam normálně nechávám (otevřu přihrádku a ona se tak ztratí). vedra v létě přežila v pohodě a to mohly být v autě teploty 40-50stupňů. hold ale mráz kolem -10stupňů už nevydržela a odešla mi na věčnostbuď ji země lehká...
takže bacha na to vy kdo stojíte venku a nechávate ji tam.
Stefi píše:Moje rovněž neustále v autě, vybírám jen na doplnění anebo když chci něco přetáhnout z jiného počítače, třeba foto atd...mám 4 gigovou od Kingston, nebo tak nějak :-o
Tony píše:Stefi píše:Moje rovněž neustále v autě, vybírám jen na doplnění anebo když chci něco přetáhnout z jiného počítače, třeba foto atd...mám 4 gigovou od Kingston, nebo tak nějak :-o
no ja taky. Kingston 4GB http://www.alfacomp.cz/php/product.php?eid=105140006000000FHS&Search=usb%20disk&SearchType=1
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé