Tony píše:neví někdo jestli je ta fixační síť i na krátkého? v kii mi řekli že mají jen na SW, a ta je moc velká. zkoušeli jsme to a jako byla tam 20cm vůle takže to jaksi ztrácelo význam.
jakub píše:Tony píše:neví někdo jestli je ta fixační síť i na krátkého? v kii mi řekli že mají jen na SW, a ta je moc velká. zkoušeli jsme to a jako byla tam 20cm vůle takže to jaksi ztrácelo význam.
Kup si ji v OBI. Je natahovací a měla by tam pasovat. Také Hyundai i30 má 100% síť na krátkou verzi.
vlafi píše:Tak jsem se na ně dnes ptal a prý bude možné dokupovat příslušenství (to ostatní než je v prospektu na kiamotors) až se dá do provozu konfigurátor..Což má být do konce unora,tak uvidíme
grafix píše:Tony píše:a ta síťka do kufru je za kolik nevíte někdo??? nebo máte ji někdo? byla by dobrá fotka. a co se tak pod ní vleze? jako jakou má elesticitu. mě furt lítají piva v kufru![]()
jinak ty příhradky do krátkého jsou fakt jen za 1250Kč???
potažmo jak jsou velké ty přihrádky? mě se zdají moc mělké (ani na to pivo)
Sit do kufru je v pohode, elasticka je docela dost, basa se pod ni vlezesamozrejme piva....
![]()
Sitka a Sit u SW
Tony píše:neví někdo jestli je ta fixační síť i na krátkého? v kii mi řekli že mají jen na SW, a ta je moc velká. zkoušeli jsme to a jako byla tam 20cm vůle takže to jaksi ztrácelo význam.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé