Podsvícení palubovky

Výbava, autopotahy, koberečky atd.

Příspěvekod Kosťa » 17.05.2009 11:40

Takže dobrý den přátelé,
navazuji na svůj předeslý příspěvek. Do Dolnisu jsem zaslal e-mailem dotaz, zda by se mi neujali, jelikož už nechci, jak jsem již psal jezdit do NH Car. Doslova obratem se mi na mobil ozval technik p. Šmíd s ujištěním, že budou potěšeni, když budu jezdit s autem k nim. (Má to svou logiku, ale také mohl konstatovat, že jsou již plný a ať jezdím tam, kde jsem auto koupil). Dokonce mi i slíbil nové krytky na střešní lišty. Už se mi podařilo totiž 3 ks potratit. A v NH Car mi na to řekli, že si je musím zaplatit. To jsou takové malé střípky do mozaiky a nakonec zapadne poslední kamínek a je rozhodnuto, že tento servis už tedy ne. A jak se to tu již mnohokrát psalo, je to jen v lidech. Věřím, že bude vše, co jsem tu psal o regulaci intenzity podsvícení přístrojů a displejů řešeno jako reklamace. V tomto duchu mám i příslib od p. Šmída. Jsem docela zvědav na přístup a chování lidí z Dolnisu jelikož jsem zde na fóru na ně četl víceméně jen samou chválu.
Kosťa
Kosťa Muž
Přispěvatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia cee'd (2007)
20000 km @ 7.0 l/100km

• Finanční podpora Kia-Club.org
    CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010
    SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

Příspěvekod Dajek » 17.05.2009 15:56

hold když je konkurence, tak se musí víc snažit, a to si bohužel né každý servis uvědomuje :idea:
:kia: cee'd Sporty Wagon 1.6 CVVT Comfort Plus :love:
Dajek Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Příspěvekod slava » 17.05.2009 16:10

Kiamotors.cz by měl vydat interní vyhlášku o povinnosti prodejců, číst POVINNĚ stanky Kia-club.org a mnoho různých problémů, stížností a ostatních těžkostí by se záhy vyřešilo. Vždyť prodejci(kdyby měli zájem)mohou na naše stránky kdykoliv vstoupit a kdeco se dozví. A někteří i nepříjemné věci :-x . Ale jiné zase naše pochvala určitě potěší. :love:
S pozdravem :kia: za všechny, všichni za :kia: :thu:
slava Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

4. sraz Kia-Club.org (1) 5. sraz Kia-Club.org (1) 6. sraz Kia-Club.org (1) 7. sraz Kia-Club.org (1) 8. sraz Kia-Club.org (1) 9. sraz Kia-Club.org (1) 10. sraz Kia-Club.org (1) 12. sraz Kia-Club.org (1) 16. sraz Kia-Club.org (1)
17. sraz Kia-Club.org (1) 18. sraz Kia-Club.org (1) 21. sraz Kia-Club.org (1) Sponzor (2) Osobnost klubu (1) Organizátor srazu (1)

Kia PRO_cee'd (2009)
35000 km @ 6.8 l/100km

Příspěvekod Návštěvník » 19.05.2009 17:56

Zdravim,

mal som podobny problem s podsvietenim a vyriesilo sa to na servisnej prehliadke - vymena regulacie podsvietenia.
Návštěvník

km @ l/100km

Příspěvekod rom007 » 14.07.2009 11:37

Nevim presne v ktere casti fora se zeptat, sem tu novej - sorry za offtopic - co si myslite o nastaveni stmivani pristroju? Trochu uvazuju nad moznosti koupit horsi verzi nez comfort a v nizsich stmivani chybi. Predstava jak jedu v noci oslnenej a tlucu se do hlavy ze sem usetril na nespravnym miste me docela desi. Nejakej cas budu muset auto splacet a to vyzaduje abych ho bezvyhradne miloval
rom007 Neuvedeno
Uživatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Příspěvekod Návštěvník » 14.07.2009 11:41

rom píše:Nevim presne v ktere casti fora se zeptat, sem tu novej - sorry za offtopic - co si myslite o nastaveni stmivani pristroju? Trochu uvazuju nad moznosti koupit horsi verzi nez comfort a v nizsich stmivani chybi. Predstava jak jedu v noci oslnenej a tlucu se do hlavy ze sem usetril na nespravnym miste me docela desi. Nejakej cas budu muset auto splacet a to vyzaduje abych ho bezvyhradne miloval

Já osobně si myslím, že mít možnost regulovat podsvícení je užitečné. Sám mám nasteven minimální podsvit, zdá se mi to v noci pohodlnější na oči.
Návštěvník

km @ l/100km

Příspěvekod rom007 » 14.07.2009 11:45

Jody dekuju za prehozeni prispevku kam patri, si to tady proctu. Jenom si nejsem jistej jak tenhle thread najdu az ho neuvidim mezi poslednimi prispevky na uvodni strance ale nejak si poradim :)
rom007 Neuvedeno
Uživatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Příspěvekod rom007 » 14.07.2009 11:49

Podle ceniku priplatkove vybavy se neda regulace osvetleni priobjednat
http://www.kiamotors.cz/~/media/Files/Upload/CZ/Vybava/vybava_ceed_sw.ashx
rom007 Neuvedeno
Uživatel fóra

Re: REGULACE INTENZITY OSVĚTLENÍ PŘÍSTROJŮ

Příspěvekod Návštěvník » 14.07.2009 13:03

Kosťa píše:Přátelé :kia: mám na vás dotazdotaz.

Při dnešní pozdní cestě z chaty jsem si chtěl snížit intenzitu osvětlení přístrojů, protože naplno mi přístrojovka při úplné tmě sice neoslňuje, ale velmi brzy se mi unaví oči. Při plné intenzite je to tak na hodinku jízdy a pak už mi přímo bolí oči. Nastal ale jden problém, když jsem osvit snížil na, pro mne vyhovující intenzitu, tak přastalo úplně svítit rádio. Musel jsem trochu na intenzitě přidat a pak naskočilo. Po opětovném ubrání opět zhaslo. Vše ostatní svítilo, jen to rádio ne. A to je docala nepříjemné. Ovladače na volantu svítily steně s budíky i s centrál panelem.
Proto se vás ptám, přátelé, je to normální stav nebo je to další problém, který budu muset řešit společně s II. garančkou.
Abych řekl pravdu, tak jsem si toho před tím nevšiml nebo to nedělalo :evil:

Díky
Kosťa

Presne tento problem som riesil - je to chyba regulatora podsvietenia (toho potenciometra) - vymeneny cely modul (v ramci zaruky za novy kus)
Návštěvník

km @ l/100km

Příspěvekod Gustaf » 14.07.2009 15:10

rom píše:Podle ceniku priplatkove vybavy se neda regulace osvetleni priobjednat
http://www.kiamotors.cz/~/media/Files/Upload/CZ/Vybava/vybava_ceed_sw.ashx

Podle katalogu příplatkové výbavy se regulace sice objednat nedá,
ale můj servis mi ji objednal jako náhradní díl a namontoval, asi za 1500,- kč.
Je to sice pálka, ale "nafurt", rozhodně se vyplatí investovat.
V noci stahuji osvětlení skoro na minimum, jinak bolí oči.
Namontovat nový díl s regulací není žádný problém, potřebné
el. kabely jsou v záslepce na svém místě i ve verzi "ready".
Gustaf Neuvedeno
Uživatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Příspěvekod rom007 » 14.07.2009 18:54

Gustaf píše:
Podle katalogu příplatkové výbavy se regulace sice objednat nedá,
ale můj servis mi ji objednal jako náhradní díl a namontoval, asi za 1500,- kč.

Diky dobra zprava!
rom007 Neuvedeno
Uživatel fóra

Příspěvekod Mark77 » 03.08.2009 20:31

Tak co to podsvícení jak to s ním vypadá?? Rád bych tam vrznul nějakou jinou barvu :-D

vlafi píše:Brzy bude pár nadšenců potěšeno..Barva podsvícení budíků (ne však středového panelu aj) by se měla dát vyměnit..Brzy bude postup,ale fotky z montáže bude muset udělat někdo jiný 8-)
Kia Ceed SW 1,5 T-GDI - automat, 2023
Kia Ceed SW 1,6 Crdi - manuál , 2008, najeto 199 tis - prodáno
Mark77 Muž
Fanda vozů Kia

Kia Ceed SW III (2023)
8221 km @ 6.5 l/100km

Příspěvekod Mark77 » 04.08.2009 17:02

Když je poloha spínáče na páčce na OFF - svítí naplno středová konzole a budíky vůbec. Chci aby v každém režimu svítilo podsvícení přístrojovky jde to nějam nastavit na softu ??
Kia Ceed SW 1,5 T-GDI - automat, 2023
Kia Ceed SW 1,6 Crdi - manuál , 2008, najeto 199 tis - prodáno
Mark77 Muž
Fanda vozů Kia

Kia Ceed SW III (2023)
8221 km @ 6.5 l/100km

Příspěvekod Beda » 04.08.2009 19:28

Mark77 píše:Když je poloha spínáče na páčce na OFF - svítí naplno středová konzole a budíky vůbec. Chci aby v každém režimu svítilo podsvícení přístrojovky jde to nějam nastavit na softu ??

Na toto se musis zeptat v servisu, osobne typuji, ze to nejspis nepujde.
cee'd (2007), Hyundai Santa Fe II (2007), Sorento II (2010), Sorento II (2013), cee'd GT II (2017), Sorento IV (2021), Stinger (2017), Sportage IV (2017), Sorento III (2018)
Beda Muž
Administrátor

1. sraz Kia-Club.org (1) 2. sraz Kia-Club.org (1) 3. sraz Kia-Club.org (1) Mogul Safety Cup 2009 (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) 5. sraz Kia-Club.org (1) 6. sraz Kia-Club.org (1) 7. sraz Kia-Club.org (1) 8. sraz Kia-Club.org (1)
9. sraz Kia-Club.org (1) 10. sraz Kia-Club.org (1) 11. sraz Kia-Club.org (1) 12. sraz Kia-Club.org (1) 13. sraz Kia-Club.org (1) 14. sraz Kia-Club.org (1) 15. sraz Kia-Club.org (1) 16. sraz Kia-Club.org (1) 17. sraz Kia-Club.org (1)
18. sraz Kia-Club.org (1) 10. výročí Kia Clubu (1) 19. sraz Kia-Club.org (1) 20. sraz Kia-Club.org (1) 21. sraz Kia-Club.org (1) 22. sraz Kia-Club.org (1) 23. sraz Kia-Club.org (1) 24. sraz Kia-Club.org (1) 25. sraz Kia-Club.org (1)
26. sraz Kia-Club.org (1) 27. sraz Kia-Club.org (1) 28. sraz Kia-Club.org (1) Osobnost klubu (1) Organizátor srazu (3)

Kia Stinger (2017)
86000 km @ 10.2 l/100km

Příspěvekod slava » 05.08.2009 01:43

Mark77 píše:Když je poloha spínáče na páčce na OFF - svítí naplno středová konzole a budíky vůbec. Chci aby v každém režimu svítilo podsvícení přístrojovky jde to nějam nastavit na softu ??

Nejde to :no: . Středovou konzolu si můžeš vypnout a zapnout tlačítkem OFF pod ní kdykoliv :yes: . U denního svícení budíky nesvítí. Aby Ti svítily, musíš rozsvítit světla, jakoby ručně. Takže, tak, jak to měli slováci, když nemuseli svítit ve dne. Ale spíš by mně zajímalo, proč když zapnu dálková světla, zůstanou svítit potkávačky(tlumená) :idea: . To jsou potom teploty v parabole. Bodejď by pak žárovky nehořely jedna za druhou. Je potřeba je jízdou chladit a proto výrobci na základě výsledků ze zkušeben doporučovali při delším stání(třeba u závor)přepínat na parkovačky. Nejspíš je to daň, za to blbé denní svícení :idea: . Rakušáky moc nemusím i když mám rakouské předky, ale v tom že povinné denní svícení zrušili měli pravdu a fandím jim. Žádná diktatura z Bruselu :evil: . A taky jsou tam jiní řidiči :yes: .
S pozdravem :kia: za všechny, všichni za :kia: :thu:
slava Muž
Fanda vozů Kia

4. sraz Kia-Club.org (1) 5. sraz Kia-Club.org (1) 6. sraz Kia-Club.org (1) 7. sraz Kia-Club.org (1) 8. sraz Kia-Club.org (1) 9. sraz Kia-Club.org (1) 10. sraz Kia-Club.org (1) 12. sraz Kia-Club.org (1) 16. sraz Kia-Club.org (1)
17. sraz Kia-Club.org (1) 18. sraz Kia-Club.org (1) 21. sraz Kia-Club.org (1) Sponzor (2) Osobnost klubu (1) Organizátor srazu (1)

Kia PRO_cee'd (2009)
35000 km @ 6.8 l/100km

PředchozíDalší

Zpět na Interiér