Tak po necelých 8mi měsících se blížím 30 000. Při výměně litých kol jsem si proběhl podvozek na dvousloupáku, zatím jsou na kaši "pouze" homokineťáky (evidentně kvalita - i další dvě SW z okolí se jeví podobně) a přední a zadní (zbytečný) plastový kryt podvozku přijdou vyměnit. No a zásuvka tažného zařízení změnila poněkud svoje umístění. Jinak vůz poměrně zvládá náročné požadavky.
Kia Cee´d CRDi - 82 000 km Š Octavia II TDi Š Rapid 136 (2 ks) a další..
Finanční podpora Kia-Club.org CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010 SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX
po cca prvom mesiaci mam nabehanych 1.850 km, ale poznate to, ked je auto nove, beha sa aj tam, kde sa nemusi rocne to odhadujem na 15.000 km, pocitam, ze sa mi to prekryje s garanckou. inak doteraz som to nikdy nepocital, nakolko som jazdil sluzobne vozitka...
no když to sečtu v průměru tak cca do 15.000 za rok, ale to jsem ješte nejezdil Kiou, takže si myslím, že se to bude pohybovat 15-20 tis. za rok. Nejhorší je že jezdím jenom o víkendech na chaloupku a ta je 120 km tam a 120 km zpět, občas něco sháníte a už to skáče. Ale jezdím rád, jen kdyby ti řidiči okolo byli trochu slušnější
Kia Cee´d 1,4 Comfort6,8 l/36.000 km Motto:"Nikdy nebylo tak špatně, aby nemohlo být hůř"http://www.civinz.cz
no ja som po roku nakrutil na budikoch nieco cez 17tisic...a zial ak beriem do uvahy to ze pri kupe auta som si ho "setril" a nejazdil tak vela ako teraz, je tento rocny nabeh minimalny a buduci rok porastie...ale naco ine to auto mam ak nie na jazdenie??
Winston Wolfe: Že tě někdo vychoval ještě neznamená, že jsi vychovaná.
Honey Bunny: Ale co dál? Chceš pracovat? Pumpkin: Nikdy!
Jezdím do práce denně asi 85 km, nějaké nákupy, příbuzní, dovolená a když se rok s rokem sejde dá to dohromady kolem 25.000 km. Ale jezdím celkem rád a vzláště teď, když mám takový pohodlný kočár Navíc od té doby, co ho mám, mne přestala bolet záda!!!
Ceed SW III MY2020, 1.4 T-GDi, 103 kW, TOP Ceed SW II 1.6 GDi, 99 kW Comfort+ Ceed SW 1.4 CVVT, 80 kW Comfort+