Finanční podpora Kia-Club.org CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010 SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX
ted prvni rok s Picantem 35tis. km, nastesti uz se tempo zase zpomaluje, nemuzu furt sedet v aute :-D
Predtim rok tak kolem 10tis. km to bylo jeste s Favoritem. Vsechno jsou to soukrome cesty 8-)
dřív sem najezdil 10-12 tis ročně s fáčkem, ale to jsem nejezdil za prací ted to asi bude víc,od 23.11. mám najeto 3100km s ceédem, byly svátky tak uvidíme kolik dám měsíčně,ale bude se to odvíjet od toho kde budeme mít zakázku.
Tak vidím, že jsem vcelku dvojka máslo, já najezdil za poslední 2 roky jen 36 kkm, ale to bylo s favem a cesta nebyla požitkem, ale spíš utrpením. Teď se pravděpodobně bude jezdit víc...
Oprava, asi 32, takže prům. asi 16 ročně...
Ja to najezdil s PEUGEOTEM 306 1.9 TD, má najeto přes 210 000 km, jsem s ním spokojený. Ale jak už to bývá, potřebuji rodinné auto a na jaro jsem si objednal kiu ceed sw 1.6 crdi ex, tak se moc těším a bude mi líto starého auta,ale alespoň zůstane v rodině, bude ho mít moje sestra.
jelikož jezdím pracovně po celé republice tak 20 000km/roč není problém,ale to je služebním,až bude v březnu nová ,tak se s ní nedostanu přes 6tis/rok........to čekání se ale vleče,jak práce v pátek