Maximální rychlost....

Diskuze o všem, co nelze zařadit do jiné sekce.
Discussion about everything what has not own section.

Příspěvekod Návštěvník » 11.03.2008 17:37

CRDi jela náááádherně, než mně přehráli soft. :no: :evil: Teď je to líná mrcha, aby to jelo, musím na to šlapat a samozřejmě se zvedla i spotřeba. Jo a že to cuká furt sem psal už dřív. Takže vyřešení této reklamace se jim opravdu povedlo!!! Klobouk dolů KIO.
Návštěvník

km @ l/100km

• Finanční podpora Kia-Club.org
    CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010
    SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

Příspěvekod vladislav » 11.03.2008 17:42

Michal píše:CRDi jela náááádherně, než mně přehráli soft. :no: :evil: Teď je to líná mrcha, aby to jelo, musím na to šlapat a samozřejmě se zvedla i spotřeba. Jo a že to cuká furt sem psal už dřív. Takže vyřešení této reklamace se jim opravdu povedlo!!! Klobouk dolů KIO.

Michale tak si tam nech ten starý dát zpátky když si s ním byl spokojený....
vladislav Neuvedeno
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

2. sraz Kia-Club.org (1) 3. sraz Kia-Club.org (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) Osobnost klubu (1)

Příspěvekod nocnik511 » 11.03.2008 17:47

Michal píše:CRDi jela náááádherně, než mně přehráli soft. :no: :evil: Teď je to líná mrcha, aby to jelo, musím na to šlapat a samozřejmě se zvedla i spotřeba. Jo a že to cuká furt sem psal už dřív. Takže vyřešení této reklamace se jim opravdu povedlo!!! Klobouk dolů KIO.

:oops: no jestli ve Tvým servísu ovládaj PC tak jako já.. :hurray: ..tak je to jasný :idea: já jsem totiž vycvičen na této mašiněObrázek :shifty: IQ151! :D :D
:kia: picanto 1.1 CRDi VGT LX+
Najeto 99.600 km
nocnik511 Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

2. sraz Kia-Club.org (1) 3. sraz Kia-Club.org (1) Mogul Safety Cup 2009 (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) 5. sraz Kia-Club.org (1) 7. sraz Kia-Club.org (1) Sponzor (2)

Kia Picanto (2007)
115000 km @ 4.1 l/100km

Příspěvekod Návštěvník » 11.03.2008 17:52

Kde ti to přehrávali :?: Je mi divný, že po přehrání mě i jiným to neškube a ani není znát ztráta výkonu a někdo si zase na to ztěžuje.Nic ve zlím ale přehráli ti ho vůbec :?:
Návštěvník

km @ l/100km

Příspěvekod Návštěvník » 11.03.2008 17:56

vladislav píše:

Děkuji ti Vladislave za opravdu geniální radu!!! Doufám že jsi to myslel jako ne moc povedený vtip protože jinak bych začal pochybovat že jsi byl při smyslech při psaní této odpovědi. Takže podle tebe si mám vybrat jesti se budu pohybovat vpřed přískoky nebo se budu plazit. Geniální. Nemám slov.
Návštěvník

km @ l/100km

Příspěvekod vladislav » 11.03.2008 18:04

Michal píše:
vladislav píše:

Děkuji ti Vladislave za opravdu geniální radu!!! Doufám že jsi to myslel jako ne moc povedený vtip protože jinak bych začal pochybovat že jsi byl při smyslech při psaní této odpovědi. Takže podle tebe si mám vybrat jesti se budu pohybovat vpřed přískoky nebo se budu plazit. Geniální. Nemám slov.

Nemyslel jsem to zle..takže nevím proč hned taková reakce od tebe..jestli sem se tě nějak dotknul tak se omlouvám..
vladislav Neuvedeno
Fanda vozů Kia

2. sraz Kia-Club.org (1) 3. sraz Kia-Club.org (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) Osobnost klubu (1)

Příspěvekod Návštěvník » 11.03.2008 18:10

vladislav píše:
Michal píše:
vladislav píše:

Nemyslel jsem to zle..takže nevím proč hned taková reakce od tebe..jestli sem se tě nějak dotknul tak se omlouvám..

Nic proti tobě nemám ale když je člověk nešťastnej z problémuů který má s tím autem tak není na místě dělat si srandu.
Návštěvník

km @ l/100km

Příspěvekod vladislav » 11.03.2008 18:19

@Michal

Ja si s tebe v žádném připadě nedělal srandu...bral jsem to podle mého počitače když tam něco nahraji a nefunguje to tak tam zase nahraji to zpátky s čím jsem byl spokojený...Nemám důvod si dělat z lidského smutku srandu..
vladislav Neuvedeno
Fanda vozů Kia

Příspěvekod Návštěvník » 30.04.2008 10:11

1,6 KIA ceed
-> moje maximální rychlost.... ve 4 lidech byla 195km (zatím)
Návštěvník

km @ l/100km

Příspěvekod AllInOne » 30.04.2008 10:56

200 km/h dle GPS - 2 lidé v autě, najeto 10tis tehdá, 1.6 CRDi
AllInOne Neuvedeno
Fanda vozů Kia

Kia cee'd (2008)
53000 km @ 5.5 l/100km

Příspěvekod vlafi » 01.05.2008 20:59

To jsem jel sám..Už delší dobu ale po dálnici nejezdím,tak už se nedostávám tak vysoko..Ale i na okresce se dostanu v pohodě na 190km/h..Výš už jsem ho dlouho nezkoušel..

vlafi Muž
KIA Family

1. sraz Kia-Club.org (1) 2. sraz Kia-Club.org (1) 3. sraz Kia-Club.org (1) Mogul Safety Cup 2009 (1) 6. sraz Kia-Club.org (1) 10. sraz Kia-Club.org (1) 15. sraz Kia-Club.org (1) 10. výročí Kia Clubu (1) 24. sraz Kia-Club.org (1)
Osobnost klubu (1) Organizátor srazu (4)

Kia cee'd (2006)
100200 km @ 0 l/100km

Příspěvekod JJurka » 19.06.2008 16:22

Kia Cerato 1,5 crdi lx+ 75 kW r.v. 2006

Po dálnici jezdím norálně jen 130 km/h, ve voze je při této rychlosti pohoda, motor je slyšet přijemně tlumeně. maximálku jsem zkoušel na zimních i letních a je někde kolem 180 km/h. Ale jezdit touto rychlostí bez šestky není příjemné. Tech 130 skutečně vyhovuje jak vozu, ta i stavu dálnic.

Jen doufám, že z majitelů ceedů nebudou na silnici taková paka, jako jsou ohávisti a fobiáci.

Jarda
JJurka Neuvedeno
Uživatel fóra

Kia Cerato (2006)
323800 km @ 6.2 l/100km

Příspěvekod Návštěvník » 19.06.2008 16:57

Si jen tak říkám, každý svého štěstí strujcem, nicméně ten, kterého tento "borec" smete, si tohle říci nemůže že? :!: :blink:
Návštěvník

km @ l/100km

Re: Maximální rychlost....

Příspěvekod Rada Haryk » 31.10.2009 18:04

Ahojky,než přehráli soft tak max.rychlost byla 185km/h..víc ani tuk..a po přehrání softwaru rovných 200km/h..zkoušeno na dálnici v noci a na dlouhé rovince a nikde nikdo ani předemnou ani za mnou..ale jinak jezdím do 140km/h podle tachometru..přes den a v provozu bych to ani radši nezkoušel..
Rio II 1.4 16V Tropical Red Active Plus
Rada Haryk Muž
Uživatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia Rio II (2008)
175000 km @ 6.7 l/100km

Maximálka

Příspěvekod Neferti » 01.04.2010 19:19

Jo aparatura je Ok.... Ale ty vibrace mi začali kolem 600km a přestali tak 6600km, přesně nevím, no je to zajímaví. Jinak co se týče parametrů Kie Cee'd tak jsem s ní jel 200km/h a ještě tam byla rezerva. Nechci se tím chlubit, byl to test na volném úseku dálnice a jen pár vteřin. :thu:
New Kia Cee'd 1.4 CVVT, Blue Metal, 80.2kW Aktive plus
Neferti Muž
Přispěvatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

9. sraz Kia-Club.org (1) 10. sraz Kia-Club.org (1)

Kia cee'd (2009)
110300 km @ 7.5 l/100km

PředchozíDalší

Zpět na Všeobecný pokec / General Discussion