Automaticke zamykani dveri, vystraha nezapnutych pasu

Vše kolem elektroinstalace a elektronických prvků.

Příspěvekod Návštěvník » 28.12.2007 17:09

Jen at to tam je.Je fakt že můžeš vést kamaráda a ten se nepřipoutá.Pak do tebe někdo drcne a z kamaráda bude hned nepřítel který bude chtít to a to jelikož se nepřipoutal apod.Já dlouho nebyl na pas zvyklý a občas jsem až po nějaké době zjistil že ho nemám. .Teď vítám že to má zvukové upozornění a raději si ho hned dám.Navíc je fakt že pokud je v aute airbag měl by si ho mít vždy jinak to taky nemusíš přežítm,při nárazu a zlomí ti to vaz.Takže já to vítám a navíc nemusím moc hlídat toho koho vezu ,jelikož to poznám na kontrolce.
Návštěvník

km @ l/100km

• Finanční podpora Kia-Club.org
    CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010
    SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

Příspěvekod Návštěvník » 28.12.2007 18:40

S tymi erbegmi je to fakt. Ked nie si priputany, tak ti viac uskodia nez pomozu. Statistika nepusti. Osahal som si balon v Touaregu. Je to fakt dost tvrde. Nechcel by som to schytat do ksichtu :P
Dufam ze ceed ich ma z niecoho meksieho. No neviem. Vyraba to iba par firiem...
Návštěvník

km @ l/100km

Příspěvekod thunder » 28.12.2007 18:43

youi píše:S tymi erbegmi je to fakt. Ked nie si priputany, tak ti viac uskodia nez pomozu. Statistika nepusti. Osahal som si balon v Touaregu. Je to fakt dost tvrde. Nechcel by som to schytat do ksichtu :P
Dufam ze ceed ich ma z niecoho meksieho. No neviem. Vyraba to iba par firiem...

prajem vsetkym nam aby sme nepocitili ci je z tvrdeho alebo mekkeho alebo akeho materialu.len tolko
thunder Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

2. sraz Kia-Club.org (1) 4. sraz Kia-Club.org (1)

Kia cee'd (2007)
21000 km @ 7.2 l/100km

Příspěvekod Návštěvník » 28.12.2007 18:49

Stalo sa vam uz niekomu ze sa zadne dvere neotvaraju az do hora? Ked pred dvoma tazdnami primrzlo, skoro som si rozbil hlavu o hranu zadnych dveri. Necakal som to :-D :-D Asi to bude tym chladom...
Dvere neboli primrznute, iba sa otvorili do poli.
Návštěvník

km @ l/100km

Příspěvekod snike » 28.12.2007 19:32

youi píše:Stalo sa vam uz niekomu ze sa zadne dvere neotvaraju az do hora? Ked pred dvoma tazdnami primrzlo, skoro som si rozbil hlavu o hranu zadnych dveri. Necakal som to :-D :-D Asi to bude tym chladom...
Dvere neboli primrznute, iba sa otvorili do poli.

Za to nemůžou dveře, ale plynové vzpěry, když je zima, tak jim je potřeba více pomoci ;-) Až bude horko, tak zase budou zdvíhat zadní dveře rychle ;-)
KIA Sportage MY25 TOP 1.6 T-GDI GPF 4x2 MHEV 7DCT 118 kW bílá Cassa (WD) 10.777 km ... Kanec klubuObrázek
snike Muž
Moderátor
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

2. sraz Kia-Club.org (1) 3. sraz Kia-Club.org (1) Mogul Safety Cup 2009 (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) 5. sraz Kia-Club.org (1) 6. sraz Kia-Club.org (1) 7. sraz Kia-Club.org (1) 8. sraz Kia-Club.org (1) 9. sraz Kia-Club.org (1)
10. sraz Kia-Club.org (1) 11. sraz Kia-Club.org (1) 12. sraz Kia-Club.org (1) 13. sraz Kia-Club.org (1) 14. sraz Kia-Club.org (1) 15. sraz Kia-Club.org (1) 16. sraz Kia-Club.org (1) 17. sraz Kia-Club.org (1) 18. sraz Kia-Club.org (1)
10. výročí Kia Clubu (1) 19. sraz Kia-Club.org (1) 20. sraz Kia-Club.org (1) 21. sraz Kia-Club.org (1) 22. sraz Kia-Club.org (1) 23. sraz Kia-Club.org (1) 24. sraz Kia-Club.org (1) 25. sraz Kia-Club.org (1) 26. sraz Kia-Club.org (1)
27. sraz Kia-Club.org (1) 28. sraz Kia-Club.org (1) 1. místo (1) 2. místo (1) Osobnost klubu (1) Organizátor srazu (25)

Kia Sportage V (2025)
10777 km @ 0 l/100km

Příspěvekod Návštěvník » 28.12.2007 19:37

To si myslym aj ja. Nie su vsak na SW silnejsie vzpery? Ze by som ich dal vymenit? :shock:
Návštěvník

km @ l/100km

Příspěvekod emann » 28.12.2007 19:42

youi píše:To si myslym aj ja. Nie su vsak na SW silnejsie vzpery? Ze by som ich dal vymenit? :shock:

no nevím jestli jsou silnější ale ted u nás mrzne už 14 dni v kuse a dělá mi to to stejné co tobě,prostě jsou zatuhlé
emann Muž
Přispěvatel fóra

Kia cee'd SW (2007)
111400 km @ 5.4 l/100km

Příspěvekod vladislav » 28.12.2007 19:44

youi píše:To si myslym aj ja. Nie su vsak na SW silnejsie vzpery? Ze by som ich dal vymenit? :shock:

Nevím já s tím nemám absolutně žádné problémy a to mi stojí ted auto venku pokud jsem v práci i pět dní s ním nepopojedu...otevírá mi to nahoru bez problémů...u SW jsou asi těžší dveře...vzpěry to by se muselo asi porovnat.... :roll: :roll:
vladislav Neuvedeno
Fanda vozů Kia

2. sraz Kia-Club.org (1) 3. sraz Kia-Club.org (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) Osobnost klubu (1)

Příspěvekod Návštěvník » 28.12.2007 20:43

vladislav píše:

Nevím já s tím nemám absolutně žádné problémy a to mi stojí ted auto venku pokud jsem v práci i pět dní s ním nepopojedu...otevírá mi to nahoru bez problémů...u SW jsou asi těžší dveře...vzpěry to by se muselo asi porovnat.... :roll: :roll:

Ano když mrzne tak jdou dveře hodně pomalu nahoru.
Návštěvník

km @ l/100km

Příspěvekod snike » 28.12.2007 20:55

Kužel píše:Ano když mrzne tak jdou dveře hodně pomalu nahoru.

Důležité je že jdou nahoru byť pomalu, kdyby to vzpěry neudržely, tak je o pěknou modřinu na zádech :lol: :lol: :lol:
KIA Sportage MY25 TOP 1.6 T-GDI GPF 4x2 MHEV 7DCT 118 kW bílá Cassa (WD) 10.777 km ... Kanec klubuObrázek
snike Muž
Moderátor

2. sraz Kia-Club.org (1) 3. sraz Kia-Club.org (1) Mogul Safety Cup 2009 (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) 5. sraz Kia-Club.org (1) 6. sraz Kia-Club.org (1) 7. sraz Kia-Club.org (1) 8. sraz Kia-Club.org (1) 9. sraz Kia-Club.org (1)
10. sraz Kia-Club.org (1) 11. sraz Kia-Club.org (1) 12. sraz Kia-Club.org (1) 13. sraz Kia-Club.org (1) 14. sraz Kia-Club.org (1) 15. sraz Kia-Club.org (1) 16. sraz Kia-Club.org (1) 17. sraz Kia-Club.org (1) 18. sraz Kia-Club.org (1)
10. výročí Kia Clubu (1) 19. sraz Kia-Club.org (1) 20. sraz Kia-Club.org (1) 21. sraz Kia-Club.org (1) 22. sraz Kia-Club.org (1) 23. sraz Kia-Club.org (1) 24. sraz Kia-Club.org (1) 25. sraz Kia-Club.org (1) 26. sraz Kia-Club.org (1)
27. sraz Kia-Club.org (1) 28. sraz Kia-Club.org (1) 1. místo (1) 2. místo (1) Osobnost klubu (1) Organizátor srazu (25)

Kia Sportage V (2025)
10777 km @ 0 l/100km

Příspěvekod Návštěvník » 28.12.2007 20:58

To som zazil na felicii a bol som rad ze mi nepraskla chrbtica. Zamok rovno do stredu chrbta. Esteze sa to teraz uz montuje naopak. :D
Návštěvník

km @ l/100km

Příspěvekod Návštěvník » 28.12.2007 23:15

emann píše:

no nevím jestli jsou silnější ale ted u nás mrzne už 14 dni v kuse a dělá mi to to stejné co tobě,prostě jsou zatuhlé

Běžný problém u každého auta.počkej na léto.
Návštěvník

km @ l/100km

Příspěvekod Návštěvník » 28.12.2007 23:52

No neviem. Pri inych autach som sa stym nestretol a to mam uz sieste. Aj na tej felde po ich vymene ziadny problem. Leto, zima vzdy az hore.
Skusim sa na to spitat v servise az pojdem okolo. A budu tie dvere chdodit este len dopoly.
Lebo mam take skusenosti ze ked sa vyberiem do servisu, vsetko zahadne funguje na sto percent :-?
Az na rozbyte celne sklo... To sa nezacelilo :mad: :mad:
Návštěvník

km @ l/100km

Příspěvekod Tony » 29.12.2007 12:06

Anonym píše:Lepší je ,zeptat se v servisu,např.moje Fabie to neměla,ale zajel jsem za kolegou který napojil počítač a zprovoznil mi automatické zavírání.Jelikož jsem vzal občas kolegu nebo někoho do práce,stalo se že jak jsem zastavil on chtěl otevřít dveře a málem mi utrhl a zlomil kličku na otvírání.Jinak mají to i OII a jde o zvyk.Já si to nechal pak zrušit(vypnout).Důvod-bezpečnost aby ti někde na křižovatce když stím pojede třeba žena -nemohl k ní nebo tobě přisednout a auto ti ukrást což se taky stává,obzvláště ve velkých městech.Při nárazu by se to mělo samo odemknout.Jak říkám je to o zvyku.

počkej to trochu nechápu. rikas ze sis to nechal pak zrusit (vypnout) z duvodu bezpecnosti aby manzelku nemohli okrast na krizovatce treba. tak to si to mel radeji nechat zaple ne? nebo o kterem aute si to mluvil? ja myslim ze to je dobra vec to autom zamykani. jak rikas je to jen o zvyku. lidi co se mnou nejezdi casto nebo jedou poprve jsou z toho trochu vedle ale ja s mladou sme si uz zvykli a je to fajn.
Tony aka FUCKER LUCKER in CoD World and LUCKER1984 in WoT
Kia cee´d 1,6 CRDi EX+
najeto 118 000 km

Tony Muž
Fanda vozů Kia

6. sraz Kia-Club.org (1)

Kia cee'd (2007)
118000 km @ 6 l/100km

Příspěvekod davidb » 29.12.2007 13:50

Taky mám pokaždý hrůzu z toho, že mi pasažéři urvou páčku otvírání dveří, jak nechápou že musí zatáhnout dvakrát... 8-)
davidb Neuvedeno
Uživatel fóra

PředchozíDalší

Zpět na Elektronika