youi píše:S tymi erbegmi je to fakt. Ked nie si priputany, tak ti viac uskodia nez pomozu. Statistika nepusti. Osahal som si balon v Touaregu. Je to fakt dost tvrde. Nechcel by som to schytat do ksichtu![]()
Dufam ze ceed ich ma z niecoho meksieho. No neviem. Vyraba to iba par firiem...
youi píše:Stalo sa vam uz niekomu ze sa zadne dvere neotvaraju az do hora? Ked pred dvoma tazdnami primrzlo, skoro som si rozbil hlavu o hranu zadnych dveri. Necakal som to :-D :-D Asi to bude tym chladom...
Dvere neboli primrznute, iba sa otvorili do poli.
youi píše:To si myslym aj ja. Nie su vsak na SW silnejsie vzpery? Ze by som ich dal vymenit?
youi píše:To si myslym aj ja. Nie su vsak na SW silnejsie vzpery? Ze by som ich dal vymenit?
vladislav píše:youi píše:To si myslym aj ja. Nie su vsak na SW silnejsie vzpery? Ze by som ich dal vymenit?
Nevím já s tím nemám absolutně žádné problémy a to mi stojí ted auto venku pokud jsem v práci i pět dní s ním nepopojedu...otevírá mi to nahoru bez problémů...u SW jsou asi těžší dveře...vzpěry to by se muselo asi porovnat....![]()
Kužel píše:Ano když mrzne tak jdou dveře hodně pomalu nahoru.
Anonym píše:Lepší je ,zeptat se v servisu,např.moje Fabie to neměla,ale zajel jsem za kolegou který napojil počítač a zprovoznil mi automatické zavírání.Jelikož jsem vzal občas kolegu nebo někoho do práce,stalo se že jak jsem zastavil on chtěl otevřít dveře a málem mi utrhl a zlomil kličku na otvírání.Jinak mají to i OII a jde o zvyk.Já si to nechal pak zrušit(vypnout).Důvod-bezpečnost aby ti někde na křižovatce když stím pojede třeba žena -nemohl k ní nebo tobě přisednout a auto ti ukrást což se taky stává,obzvláště ve velkých městech.Při nárazu by se to mělo samo odemknout.Jak říkám je to o zvyku.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé