Automaticke zamykani dveri, vystraha nezapnutych pasu

Vše kolem elektroinstalace a elektronických prvků.

Příspěvekod Raven » 28.10.2007 23:01

vlafi píše:
Raven píše:
vlafi píše:Nevím to přesně..v manuálu co je v navodech o tom nic nepíšou..dle mého je to i kvuli bezpečnosti,tak nevím..Co vím,tak je to,že se dá vypnout to pípání na pásy.. :scooter:

Jenom po kabelu??

Ted nevím co myslíš?? na pásy by měla být pojistka :whistling:

Nebo zrusit vahu.
Raven Neuvedeno
Přispěvatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

• Finanční podpora Kia-Club.org
    CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010
    SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

Příspěvekod Návštěvník » 03.11.2007 23:14

Ahoj... Musím se přiznat..Nemám zatím vůbec žádné problémy z dveřma... A všechny pri zavírání cvaknou potichu a hladce.Díky za to...Jupíííííí
Návštěvník

km @ l/100km

Příspěvekod Návštěvník » 04.11.2007 09:10

Lepší je ,zeptat se v servisu,např.moje Fabie to neměla,ale zajel jsem za kolegou který napojil počítač a zprovoznil mi automatické zavírání.Jelikož jsem vzal občas kolegu nebo někoho do práce,stalo se že jak jsem zastavil on chtěl otevřít dveře a málem mi utrhl a zlomil kličku na otvírání.Jinak mají to i OII a jde o zvyk.Já si to nechal pak zrušit(vypnout).Důvod-bezpečnost aby ti někde na křižovatce když stím pojede třeba žena -nemohl k ní nebo tobě přisednout a auto ti ukrást což se taky stává,obzvláště ve velkých městech.Při nárazu by se to mělo samo odemknout.Jak říkám je to o zvyku.
Návštěvník

km @ l/100km

Příspěvekod vladislav » 04.11.2007 12:40

U Peugeotu 307 se dá tato funkce aktivovat sama delším podržením tlačítka zamykání...a pak i stejným způsobem vypnout..chvilku jsem to používal ,ale pak jsem to vypnul....dost lidí které jsem vozil mi trhalo za vnitřní kliku jako o závod při vystupování..stačilo vždy jen dvakrát vzít za vnitřní kliku... :shifty: :shifty: Nechám si to vypnout ,protože tam je problém vždy v zablokování dveří při otvírání dveří a současném vytahování klíčku se zapalování...Ale každému z nás vyhovuje něco jiného... ;-) ;-) :kia:
vladislav Neuvedeno
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

2. sraz Kia-Club.org (1) 3. sraz Kia-Club.org (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) Osobnost klubu (1)

Příspěvekod Návštěvník » 04.11.2007 22:42

Anonym píše:Lepší je ,zeptat se v servisu,např.moje Fabie to neměla,ale zajel jsem za kolegou který napojil počítač a zprovoznil mi automatické zavírání.Jelikož jsem vzal občas kolegu nebo někoho do práce,stalo se že jak jsem zastavil on chtěl otevřít dveře a málem mi utrhl a zlomil kličku na otvírání.Jinak mají to i OII a jde o zvyk.Já si to nechal pak zrušit(vypnout).Důvod-bezpečnost aby ti někde na křižovatce když stím pojede třeba žena -nemohl k ní nebo tobě přisednout a auto ti ukrást což se taky stává,obzvláště ve velkých městech.Při nárazu by se to mělo samo odemknout.Jak říkám je to o zvyku.

Mělo by to jít vypnout, musí ale servis v manuále je to tak uvedeno.
Návštěvník

km @ l/100km

Příspěvekod ivošek » 04.11.2007 22:52

Softwarově (za pomocí diagnostiky) jde nastavit zamknutí při překročení 20 km/h nebo jak je standardně při překročení 40 km/h, popřípadě lze tato funkce úplně vypnout.
ivošek Muž
Uživatel fóra

Příspěvekod Návštěvník » 28.12.2007 10:37

Tiez mi na to spolucestujuci na to nadavali, ze naco zamykam, ze nejdu otvorit dvere ....bla bla :evil: Riesim to tak ze skor nez zastavym, ako prichadzam na parkovisko, odomknem dvere tlacitkom. Tak isto frflu na to ze auto pipa ked si odopnu pasy skor nez zastaneme. No co uz vo felicii nic nepipa :lol: :lol: :lol: Mne to vobec nevadi nech si pipa, inak ich nedonutim priputat. Mne skor chyba ze to nepipne, ked dosiahnem rezervu paliva. Zvykol som si na to u fabie. Ale da sa aj bez toho. Hlavne ze mi motor nezdochne na suchoty. :lol:
Návštěvník

km @ l/100km

Příspěvekod Tony » 28.12.2007 13:00

Raven píše:
vladislav píše:Raven tím to právě vůbec nešlo.. to jsem zkoušel jako první nějak se to zablokovalo...už jsem u toho pěkně nadával...ale nechám si to také vypnout.... ;-) ;-) ;-)

Tak ti verim. Jen nevim jakej je rozdil v povelu na zavreni od klicku ci od prekroceni 40km/h. Ona to vlastnost pouzitelna je, ale je blbost, ze blokovani neni uzivatelsky dostupne. I kdyz proc by to nejak neslo. Automaticke odvlhceni oken lze take uzivatelsky vypnout. Pri prvni prohlidce promluvim z mechosem....

Automaticke odvlhceni oken??? to je co?
Tony aka FUCKER LUCKER in CoD World and LUCKER1984 in WoT
Kia cee´d 1,6 CRDi EX+
najeto 118 000 km

Tony Muž
Fanda vozů Kia

6. sraz Kia-Club.org (1)

Kia cee'd (2007)
118000 km @ 6 l/100km

Příspěvekod thunder » 28.12.2007 13:08

Tony píše:
Raven píše:
vladislav píše:Raven tím to právě vůbec nešlo.. to jsem zkoušel jako první nějak se to zablokovalo...už jsem u toho pěkně nadával...ale nechám si to také vypnout.... ;-) ;-) ;-)

Tak ti verim. Jen nevim jakej je rozdil v povelu na zavreni od klicku ci od prekroceni 40km/h. Ona to vlastnost pouzitelna je, ale je blbost, ze blokovani neni uzivatelsky dostupne. I kdyz proc by to nejak neslo. Automaticke odvlhceni oken lze take uzivatelsky vypnout. Pri prvni prohlidce promluvim z mechosem....

Automaticke odvlhceni oken??? to je co?

myslel bud rozmrazenie okien alebo skor ked mas zarosene okna z vnutra tak sa asi da nastavit na klime aby to vysusilo,ja mam manualnu klimu tak neviem
thunder Muž
Fanda vozů Kia

2. sraz Kia-Club.org (1) 4. sraz Kia-Club.org (1)

Kia cee'd (2007)
21000 km @ 7.2 l/100km

Příspěvekod vladislav » 28.12.2007 13:45

youi píše:Tiez mi na to spolucestujuci na to nadavali, ze naco zamykam, ze nejdu otvorit dvere ....bla bla :evil: Riesim to tak ze skor nez zastavym, ako prichadzam na parkovisko, odomknem dvere tlacitkom. Tak isto frflu na to ze auto pipa ked si odopnu pasy skor nez zastaneme. No co uz vo felicii nic nepipa :lol: :lol: :lol: Mne to vobec nevadi nech si pipa, inak ich nedonutim priputat. Mne skor chyba ze to nepipne, ked dosiahnem rezervu paliva. Zvykol som si na to u fabie. Ale da sa aj bez toho. Hlavne ze mi motor nezdochne na suchoty. :lol:

Jen at si zvykaj....jsou to přeci jenom spolujezdci... :D :D
vladislav Neuvedeno
Fanda vozů Kia

2. sraz Kia-Club.org (1) 3. sraz Kia-Club.org (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) Osobnost klubu (1)

Příspěvekod thunder » 28.12.2007 13:50

vladislav píše:
youi píše:Tiez mi na to spolucestujuci na to nadavali, ze naco zamykam, ze nejdu otvorit dvere ....bla bla :evil: Riesim to tak ze skor nez zastavym, ako prichadzam na parkovisko, odomknem dvere tlacitkom. Tak isto frflu na to ze auto pipa ked si odopnu pasy skor nez zastaneme. No co uz vo felicii nic nepipa :lol: :lol: :lol: Mne to vobec nevadi nech si pipa, inak ich nedonutim priputat. Mne skor chyba ze to nepipne, ked dosiahnem rezervu paliva. Zvykol som si na to u fabie. Ale da sa aj bez toho. Hlavne ze mi motor nezdochne na suchoty. :lol:

presne tak aj ja by som uvital keby som mal tie tlakove cidla na pasi aj v zadu :huh: ,aspon by boli nuteni sa priputat
thunder Muž
Fanda vozů Kia

2. sraz Kia-Club.org (1) 4. sraz Kia-Club.org (1)

Kia cee'd (2007)
21000 km @ 7.2 l/100km

Příspěvekod vladislav » 28.12.2007 13:54

thunder píše:
vladislav píše:

presne tak aj ja by som uvital keby som mal tie tlakove cidla na pasi aj v zadu :huh: ,aspon by boli nuteni sa priputat

Taky nevím proč to dali jen na SW...i když jak Martin poradil na srazu stači pás zapnout na prázdno a čidlo je vyřazené z provozu.....můj pes mi tam upředu s tím čidlem dělá pěknou neplechu a to má jen tři kila... :shifty: :shifty:
vladislav Neuvedeno
Fanda vozů Kia

Příspěvekod snike » 28.12.2007 14:08

vladislav píše:Taky nevím proč to dali jen na SW...i když jak Martin poradil na srazu stači pás zapnout na prázdno a čidlo je vyřazené z provozu.....můj pes mi tam upředu s tím čidlem dělá pěknou neplechu a to má jen tři kila... :shifty: :shifty:

Jak jsi to myslel, že to dávají jen do SW? Kontrolky zapnutých bezpečnostních zadních pásů nejsou jen u aut s motorem 1,4 CVVT ;-)
KIA Sportage MY25 TOP 1.6 T-GDI GPF 4x2 MHEV 7DCT 118 kW bílá Cassa (WD) 10.777 km ... Kanec klubuObrázek
snike Muž
Moderátor

2. sraz Kia-Club.org (1) 3. sraz Kia-Club.org (1) Mogul Safety Cup 2009 (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) 5. sraz Kia-Club.org (1) 6. sraz Kia-Club.org (1) 7. sraz Kia-Club.org (1) 8. sraz Kia-Club.org (1) 9. sraz Kia-Club.org (1)
10. sraz Kia-Club.org (1) 11. sraz Kia-Club.org (1) 12. sraz Kia-Club.org (1) 13. sraz Kia-Club.org (1) 14. sraz Kia-Club.org (1) 15. sraz Kia-Club.org (1) 16. sraz Kia-Club.org (1) 17. sraz Kia-Club.org (1) 18. sraz Kia-Club.org (1)
10. výročí Kia Clubu (1) 19. sraz Kia-Club.org (1) 20. sraz Kia-Club.org (1) 21. sraz Kia-Club.org (1) 22. sraz Kia-Club.org (1) 23. sraz Kia-Club.org (1) 24. sraz Kia-Club.org (1) 25. sraz Kia-Club.org (1) 26. sraz Kia-Club.org (1)
27. sraz Kia-Club.org (1) 28. sraz Kia-Club.org (1) 1. místo (1) 2. místo (1) Osobnost klubu (1) Organizátor srazu (25)

Kia Sportage V (2025)
10777 km @ 0 l/100km

Příspěvekod vladislav » 28.12.2007 14:14

snike píše:
vladislav píše:Taky nevím proč to dali jen na SW...i když jak Martin poradil na srazu stači pás zapnout na prázdno a čidlo je vyřazené z provozu.....můj pes mi tam upředu s tím čidlem dělá pěknou neplechu a to má jen tři kila... :shifty: :shifty:

Jak jsi to myslel, že to dávají jen do SW? Kontrolky zapnutých bezpečnostních zadních pásů nejsou jen u aut s motorem 1,4 CVVT ;-)

@Snike..
Už sem ti to psal náš pes jezdí upředu vzadu se mu dělá nevolno a strašně na mě štěká... :evil: :evil:Mél jsem takový dojem ,že jen na SW...s jinou motorizací jsem u krátké verze nejel.. :no: :no: Zase jsem chytřejší... ;) ;)
vladislav Neuvedeno
Fanda vozů Kia

Příspěvekod Návštěvník » 28.12.2007 15:55

Mám taky ten problém,že se mi lidi co vozím do práce vzádu nepoutají,to je pořád připoutejse,až bude ceed / už se to blíží / tak to bude v poho,uvidím na kontrolkách a mají smůlu,musí tu kšandu dát.Vůbec je nechápu,vždyt je to pro jejich bezpečnost,ty airbagy co mám vzádu by jim pěkně namlátily.
Návštěvník

km @ l/100km

PředchozíDalší

Zpět na Elektronika