vladislav píše:Mě včera vzal synovec zvenku za kliku zadních dveře, když jsem vyndaval klíček ...nešly otevřít zadní dveře ani zvenku ani zevnitř....tak jsem nastartoval rozjel jsem se do té rychlosti až se zamknuly automaticky všechny dveře..pak jsem zastavil vyndal jsem klíček se zapalování..odemknuly se všechny dveře i ty zadní...takže až vám nastane tento problém tak to zkuste...![]()
![]()
![]()
vladislav píše:Mě včera vzal synovec zvenku za kliku zadních dveře, když jsem vyndaval klíček ...nešly otevřít zadní dveře ani zvenku ani zevnitř....tak jsem nastartoval rozjel jsem se do té rychlosti až se zamknuly automaticky všechny dveře..pak jsem zastavil vyndal jsem klíček se zapalování..odemknuly se všechny dveře i ty zadní...takže až vám nastane tento problém tak to zkuste...![]()
![]()
![]()
vladislav píše:Raven tím to právě vůbec nešlo.. to jsem zkoušel jako první nějak se to zablokovalo...už jsem u toho pěkně nadával...ale nechám si to také vypnout.... ;-) ;-) ;-)
Raven píše:vlafi píše:Nevím to přesně..v manuálu co je v navodech o tom nic nepíšou..dle mého je to i kvuli bezpečnosti,tak nevím..Co vím,tak je to,že se dá vypnout to pípání na pásy..
Jenom po kabelu??
Uživatelé procházející toto fórum: Google Adsense [Bot]