| Důležité upozornění | 
|---|
|  Nově je možno si pořídit klubové podložky RZ/SPZ   Více se dozvíte zde https://www.kia-club.org/viewtopic.php?p=195579#p195579 | 

shopho píše:tak trochu ozivim tuto temu.. dnes som bol na 1. prehliadke po 15000 km a povedal som im o tomto mojom probleme, nech sa na to pozru.. bol som prekvapeny, ze sa k tomu postavili seriozne, mechanik to preskusal, dal mi za pravdu, ze to nie je normalne, mam sa objednat - komplet rozoberu spojku, ze vraj to mozu byt povolene tlmiace pruziny na lamele, ako tu vyssie niekto spominal.. tak snad to bude tym.. inac bol som v servise v BA na Tuhovskej a celkova spokojnost, este som spomenul, ze mi trocha vrzgaju/rezonuju plasty, tak pritiahli co sa dalo a zatial je ticho a prehrali mi aj software v riadiacke..

Je u ria lepsi nejprve pridat trosku plynu a hned zaroven poustet tu spojku ?Nebo ji v urcitem bode podržet ?Jak řadíte vy nemate to uz vymakané ?Poradte prosím.Mam najeto skoro 30tisíc km a porad naprd to cvakani me fakt rozciluje.Děkuji za rady
 Je u ria lepsi nejprve pridat trosku plynu a hned zaroven poustet tu spojku ?Nebo ji v urcitem bode podržet ?Jak řadíte vy nemate to uz vymakané ?Poradte prosím.Mam najeto skoro 30tisíc km a porad naprd to cvakani me fakt rozciluje.Děkuji za rady  
 Edit safi: téma zlúčená s existujúcou - aktuálnou
 Edit safi: téma zlúčená s existujúcou - aktuálnou 

Rio Sporty 1.4 Olive Gray --- predaná---
  Rio Sporty 1.4 Olive Gray --- predaná--- Cee´d 1.4 Sand Track --- predaná ---
  Cee´d 1.4 Sand Track --- predaná --- Sportage 1.7 CRDi DarkGun Metal
  Sportage 1.7 CRDi DarkGun Metal

Rio Sporty 1.4 Olive Gray --- predaná---
  Rio Sporty 1.4 Olive Gray --- predaná--- Cee´d 1.4 Sand Track --- predaná ---
  Cee´d 1.4 Sand Track --- predaná --- Sportage 1.7 CRDi DarkGun Metal
  Sportage 1.7 CRDi DarkGun Metal

Zpět na Motory / Pohonné ústrojí
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé