Ja jsem se citil dost osamoceny, mrnousu jezdi hodne, ale CRDi jsem v okoli jeste nepotkal :neutral:
Jinak cela moje historie je na http://www.spritmonitor.de/ uzivatel Navros

Navros píše:no tak to je supr, dekuji za prijeti, rodinka se pomalu ale jiste rozrusta
![]()
Ja jsem se citil dost osamoceny, mrnousu jezdi hodne, ale CRDi jsem v okoli jeste nepotkal :neutral:
Jinak cela moje historie je na http://www.spritmonitor.de/ uzivatel Navros
Navros píše:to nocnik511: http://www.spritmonitor.de/en/overview/23-Kia/0-All_models.html i kdyz ta prekladatelka by byla lepsi![]()
to mino666: Zkusenosti jsou jen pozitivni, s autem a da se rict i se servisem (teda az na ty ceny). Mam auto rok a kousek, najeto 38kkm, zavady nebyly zadne, takze zatim jen dvakrat garancka. Protoze jsem do Picouse presedlal z Favorita, tak jsem byl uneseny, dynamika, spotreba, komfort, spolehlivost (teda po tom roce) jsou nesrovnatelne. Drobnosti, ktere mi vadi - nemoznost doobjednani nekterych prvku vybavy (takze mam jen jeden pytel, nemam otackomer, central na dalku, origo radio atd atd), v interieru nic nevrze, ale pri (pouze) urcitych otackach vsechno neprijemne rezonuje, trosku nudny interier (zadne barvicky
). Nic dalsiho me ted nenapada, asi je to tim, ze jsem fakt spokojeny:-)). Ad spotreba - na zacatku jsem auto zajizdel, hodne jsem se hlidal, takze se mi parkrat podarilo jet i pod 4litry na 100km. Ted ho ale tolik nesetrim, takze dlouhodoba je lehce pod 4.5. Hlavne se na tom podepisuje denni dojizdeni do prace 20km tam a 20 zpet, dost po meste, studene starty..
Navros píše:to nocnik511: spotreba hodne zalezi na trase, kdyz jsem jel dalky po okreskach (tj. normalni jizda do cca 110tacho), tak je to bez problemu kolem 4l, kdyz jedes dalku a jeste k tomu se hlidas a jedes plynule (tacho tak kolem 90) tak jsi pod ctyri litry ;-) Shell V-Power se na spotrebe neprojevil, ale je fakt, ze po prechodu zpet po nekolika nadrzich zase na "normalni" naftu jsem na to hledel a rikal si, ze je to auto nejake pokazene, protoze subjektivne auto proste nechtelo jet (hlavne ostre vyjezdy z pripojovacich pruhu na plny plyn, at to nezlenivi). Ted beru Shell standardni a liju do toho aditivum od Castrolu, tak uvidim.
Co se tyce garancek, dohledam to a napisu, ale ne hned, ted jsem strasne zasukovany, vydrzis par dni?![]()
BTW. nekde jsem zahlidl, ze pry se nema radit zpatecka a jednicka za jizdy - zpatecka neni synchronizovana, ok, ale jednicka je plnohodnotny kvalt, muzes ji tam vrazit i v pohybu (bezne tak jezdim):-)
Navros píše:to nocnik511: hele, kde a jak vlastne jezdis, ze mas tak super spotrebu :cool: a kolik uz mas nalitano? Pochlub se :-P
Navros píše:to nocnik511: tedka aditivum kvuli zime, ale jinak to tam asi budu lit i v lete, prece jen beru naftu ruzne (i kdyz hlavne shell) a clovek nikdy nevi + to prostridam s V-Powerem;)
Jinak nechtel jsem nikoho napadat, s tou zpateckou to mam zjisteny a synchrony jsou tam jinak proto, abys prave mohl radit v pohode, bez meziplynu a prevodovka dlouho vydrzela:-) Samozrejme velky rozdil otacek mezi motorem a prevodovkou muze autu skodit.. :-P
to mino666: :-) covece ja mam smisene pocity, na jednu stranu je to fakt super auticko, spotreba a vykon neuveritelne (na danou kategorii samozrejme) a na druhou stranu mirne drazsi servis, hlidat si kvalitu nafty, pomale zahrivani - nafta je celkove tak nejak choulostivejsi, obcas si po benzinu styskam... ale rychle me to zas prechazi :-D :-D uvidim za par let, jestli se mi ropak vyplatil....;)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé