Odpojení pípáku

Vše kolem elektroinstalace a elektronických prvků.

Odpojení pípáku

Příspěvekod g.man » 13.08.2009 15:54

Vadí mi, že když mám klíček v zapalování a otevřu dveře řidiče, tak to pořád "pípá" :help: . Neví někdo, jak se toho zbavit, t.j. odpojit ten zdroj zvuku? Odpojovat spínač u dveří nechci, to by zas nefungovalo osvětlení atd. Potřebuji se dostat k tomu reproduktoru či co to je a odpojit to, nebo poradit jinou možnost (pojistka, nějaký káblík...)
Lépe zbraň mít a nepotřebovat ji, než ji potřebovat a nemít.
g.man Muž
Přispěvatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Sponzor (2)

Kia Stonic (2018)
1200 km @ 5.7 l/100km

• Finanční podpora Kia-Club.org
    CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010
    SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

Re: Odpojení pípáku

Příspěvekod slavčo » 26.09.2009 12:44

Ahoj no čo zistil si ako sa dá odpojiť ten pipak rad by som ho odpojil aj ja ale neviem ako. nevieš nič nove, ako na to.
slavčo Neuvedeno
Nováček
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Příspěvekod g.man » 29.09.2009 15:06

Bohužel nic, vzdal jsem to poté, co jsem pracně odpojil to, co je pod takovou tou mřížkou vpravo pod volantem. Když se mi k tomu podařilo pomocí dlouhého drátu dostat a vytlačit to z konektorů, tak to pípalo dál a já jsem pochopil, že to je nejspíš vnitřní teplotní čidlo - nebo něco jiného, každopádně to není ono. Tak jsem pak strávil dalších zoufalých cca 30 minut, než se mi to podařilo zapojit zpět.
Takže pokud nepojedu do servisu dřív, počkám na garančku a nechám to odpojit mechanikům. Nebo se zeptám, až budu mít cestu kolem servisu.
g.man Muž
Přispěvatel fóra

Sponzor (2)

Kia Stonic (2018)
1200 km @ 5.7 l/100km

Příspěvekod g.man » 13.10.2009 17:29

Tak jsem dnes mailem kontaktoval :kia:.cz. Chci pochválit extrémní rychlost s jakou jsem obdržel odpověď. Cca za 2 hodiny. To se mají jiné firmy ještě fakt co učit. Takže klobouk dolů :thu: . Mimo jiné jsem se dozvěděl, že předmětný pípák je součástí jednotky BCM (jednotka komfortního vybavení). Tedy pokud by se rozpůlila tato jednotka a lokalizoval pípák, pak by se dal deaktivovat. Jedná se však o neschválený zásah do vozidla, nebudu tedy riskovat, že si něco poškodím, zvlášť, když je to skoro nové auto.
g.man Muž
Přispěvatel fóra

Sponzor (2)

Kia Stonic (2018)
1200 km @ 5.7 l/100km

Příspěvekod milangrim » 03.10.2010 09:00

to pípanie pri otvorenyh dverach je lahka zaležitost je to moc na pisanie ked chceš vediet ako tak sa ozvi na telefon 0944404255
milangrim Neuvedeno
Nováček
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Příspěvekod Pepino69 » 12.04.2011 12:31

Rád by jsem toto pípání taky odstranil, je možné sem dát návod?
Pepino69 Neuvedeno
Nováček
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Příspěvekod mir.jar » 14.04.2011 07:22

Ak to odpojite, tak prestanu piapat aj ine veci, nie?
Kia Sportage 2011, 2.0 CRDi, predny nahon, vybava EX + doplnok: cuvacia kamera, GPS, subwoofer, stredovy reprak
mir.jar Muž
KIA Family

10. sraz Kia-Club.org (1) 11. sraz Kia-Club.org (1) 12. sraz Kia-Club.org (1) 13. sraz Kia-Club.org (1) 14. sraz Kia-Club.org (1) 15. sraz Kia-Club.org (1) 16. sraz Kia-Club.org (1) 19. sraz Kia-Club.org (1) Sponzor (3)
Nejvzdálenější účastník srazu (4)

Kia Sportage III (2011)
70000 km @ 7.5 l/100km

Zpět na Elektronika