Anonym píše:Beru to jako průměr u benzínových aut.Přikl.můj kluk Fabie 1,2,měla by jezdit za 6-6,5 litrů,nehoní ji a je pořád okolo 7-7,5-8l/100km.Octavie 1,6 ta jezdí nad 8 v pohode.Bohužel ,znám takových víc ale pokud ti vadí ten rozdíl ber to jako orientaci a do počtů si dej 7 litrů.Až budeš vážne po ujetí několika tisíc jezdit za 6litrů,pak to sem napiš.A dovolil jsem si to srovnat,jelikož jsem se už s něčím najezdil a dokážu už něco porovnat a navíc malokdy sedí údaje v techničáku .nedavno to bylo i v moto- revue.Ale na můj názor nedej.
filo píše:Anonym píše:Beru to jako průměr u benzínových aut.Přikl.můj kluk Fabie 1,2,měla by jezdit za 6-6,5 litrů,nehoní ji a je pořád okolo 7-7,5-8l/100km.Octavie 1,6 ta jezdí nad 8 v pohode.Bohužel ,znám takových víc ale pokud ti vadí ten rozdíl ber to jako orientaci a do počtů si dej 7 litrů.Až budeš vážne po ujetí několika tisíc jezdit za 6litrů,pak to sem napiš.A dovolil jsem si to srovnat,jelikož jsem se už s něčím najezdil a dokážu už něco porovnat a navíc malokdy sedí údaje v techničáku .nedavno to bylo i v moto- revue.Ale na můj názor nedej.
Díky za odpověď,najezdím pár tisíc a pak znovu proberem spotřebu benzinových modelů.Po přečtených zkušenostech od majitelů krátké verze, chci věřit, že bych se měl dostat na těch 6,5 l/100km.Uvidíme.Zdravím.Čest.
eme píše:to filo
jakou máš uvedenou pohotovostní hmotnost v techničáku?Pokud budeš jezdit kombi spotřebu 6-6,5l/100tak bych také do 1,4 SW šel,ale nejdříve se v ní musíme svézt s rodinou.Osobně si myslím,že skutečná kombi spotřeba bude kdesi uprostřed 7,5/100.Co se servisu benzínu a dieselu týče,rozdíly jsou nemalé.Mám zajímavou tabulku garanček v excelu,ale nejde přidat ke zprávě.
vlafi píše:to EME: myslíš tu tabulku kde je na jedné zálošce 1.6 nafta,na druhé 1.4 a 1.6 benzin a na třetí jsou data???Tahle tabulka je v manuálech..potěšilo,že se chceš podělit..Jestli to není to co říkám,tak to pošli mě nebo Bedovi a dá se to sem.. :-)
vlafi píše:filo píše:Anonym píše:Beru to jako průměr u benzínových aut.Přikl.můj kluk Fabie 1,2,měla by jezdit za 6-6,5 litrů,nehoní ji a je pořád okolo 7-7,5-8l/100km.Octavie 1,6 ta jezdí nad 8 v pohode.Bohužel ,znám takových víc ale pokud ti vadí ten rozdíl ber to jako orientaci a do počtů si dej 7 litrů.Až budeš vážne po ujetí několika tisíc jezdit za 6litrů,pak to sem napiš.A dovolil jsem si to srovnat,jelikož jsem se už s něčím najezdil a dokážu už něco porovnat a navíc malokdy sedí údaje v techničáku .nedavno to bylo i v moto- revue.Ale na můj názor nedej.
Díky za odpověď,najezdím pár tisíc a pak znovu proberem spotřebu benzinových modelů.Po přečtených zkušenostech od majitelů krátké verze, chci věřit, že bych se měl dostat na těch 6,5 l/100km.Uvidíme.Zdravím.Čest.
Ten jsem si vzpoměl..Husman má SW s 1.4..ten ti poví nejlépe jak to bude ;)
Zpět na Motory / Pohonné ústrojí
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé