micronimus píše:můj názor je takový ... lepší mít a nepoužít než nemít a potřebovat :-)
tak tak
micronimus píše:můj názor je takový ... lepší mít a nepoužít než nemít a potřebovat :-)
vladislav píše:micronimus píše:můj názor je takový ... lepší mít a nepoužít než nemít a potřebovat :-)
Můj názor ja zase takový..pokud ho mám tak samozřejmě používat,protože je to dobrá věc...ten pocit,že ho mám,ale nebudu ho používat by mě nějak nenaplnoval..nic ve zlém![]()
snike píše:vladislav píše:micronimus píše:můj názor je takový ... lepší mít a nepoužít než nemít a potřebovat :-)
Můj názor ja zase takový..pokud ho mám tak samozřejmě používat,protože je to dobrá věc...ten pocit,že ho mám,ale nebudu ho používat by mě nějak nenaplnoval..nic ve zlém![]()
V autě taky máš 6x Air Bag, ale jeich použití, jen proto že tam jsou, tobě ani nikomu jinému nepřeji ;-)
vladislav píše:To ano ,ale ten Airbag a ESP je trochu jiná výbava auta.... ;-) ;-)
snike píše:vladislav píše:To ano ,ale ten Airbag a ESP je trochu jiná výbava auta.... ;-) ;-)
Oboje ti může zachránit život, jen to ESP můžeš využít i pokud ti o ten život ještě skutečně nejde ;-)
maik píše:Chtěl bych se zeptat na váš názor. Tchán má auto s ESP,ne kiu, standartně ho má při jízdě vypnutý. Tvrdí že s ESP musí měnit destičky dvakrát tak často. Přitom bych řek že nejezdí nijak rychle.
GVG píše:Já jsem si na polygonu zkusil auto bez ESP a s ESP. A od té doby vím, že auto bez ESP už nechci. Proto jsem si ho taky do svého objednal. SIce s ním nepřemůžete fyziku, ale opravdu Vás drží až na samou hranici. Nejezdím nijak nebezpečně, ale i obyčejná mírná zatáčka v zimě se může proměnit v nebezpečnou past, ze které Vás, pokud neprasíte, ESP dokáže vytáhnout.
coudy3 píše:Pokiaľ sa rýchlo rozbehnete, tak by malo blikať ESP... čiže pribrzďuje, aby auto "negumovalo!"
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé