Finanční podpora Kia-Club.org CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010 SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX
U nás se to zvrtlo a nevím, zda dorazíme. Nelinka od neděle marodí, i když dnes už lepší, ale vlezlo to včera i na Eli... Tak nevím, zda se toho do soboty obě zbaví...
Dekuji vsem, kteri ma bowlingovy turnaj dorazili ... omlouvam se, ze jsem musel odjet drive ... dale moc dekuji dcerce, Honzovi a Monice, ze mne zastoupili pri vyhlasovani vitezu
... a @mbiron za rok opet v Moste
KIA Sportage MY25 TOP 1.6 T-GDI GPF 4x2 MHEV 7DCT 118 kW bílá Cassa (WD) 24.333 km ... Kanec klubu
Už jsem také dorazil domů Bylo to prima setkání Moc děkuji Jirkovi s Janou, že kvůli mně absolvovali okružní jízdu Prahou. Moc bych se přimlouval za výjimku pro Davida a udělil bych mu autíčko za nejvzdálenějšího účastníka srazu. Jet na otočku Ostrava - Praha - Ostrava, to by se mělo ocenit.
Moc děkuji organizátorům a všem zúčastněným za prima akcičku takhle v listopadovou sobotu Cesta domů byla náročná, nejdřív hustý déšť, že pomalu nestíhaly stěrače a pak hustá mlha. Ale domů jsem dorazil v pořádku v jednu ráno Moc děkuji za výhru i autíčko Tak snad se zase brzo uvidíme
Cee´d SW 1.6 CRDi - MY09 Comfort Abyss Blue najeto: 24 015 km