Ne že to zpřísníš - už teď jsem se vydal ze všech sil
KIA Ceed SW MY2024 1.5 T-GDI GPF TOP Green Ex 8 000 km 6,2/100 km Kia Ceed SW MY 2020 1.4 T-GDI GPF TOP - prodáno Kia Ceed SW MY 2016 1.6 GDI Exlusive - prodáno
Finanční podpora Kia-Club.org CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010 SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX
Lidi neblázněte a hádejte až od středy jinak jsme v pasti
KIA Ceed SW MY2024 1.5 T-GDI GPF TOP Green Ex 8 000 km 6,2/100 km Kia Ceed SW MY 2020 1.4 T-GDI GPF TOP - prodáno Kia Ceed SW MY 2016 1.6 GDI Exlusive - prodáno
Máte zadanou třetí indicii pro případné opozdilce. Včera se přidali 3, co zapomněli na začátek soutěže, a opět všichni dobře. Takhle by to tedy dál nešlo.
První kolo soutěže máte za sebou. Musím se přiznat, že by mě ani ve snu nenapadlo, že skončí průměrem 4,75 b Takže jsou jen dvě možnosti, buď jste tak dobří nebo jsem vás těžce podcenil a bylo to moc lehké. No, uvidíme, co nám napoví příští týden. Abych podpořil vaše snažení, do prvního příspěvku jsem doplnil CENY, o které budete hrát. Pokud by se někdo z vítězů neúčastnil srazu, výhra se posouvá na dalšího v pořadí.
Dobré ráno, máme pondělí a začínáme druhé kolo soutěže. Doufám, že tentokrát bude průběh kola trochu zajímavější, než minulý týden. To byla katastrofa , alespoň z mého pohledu. Zřejmě jste vytušili, že mě v pondělí sklátila chřipka a nechtěli jste mě obtěžovat odpověďmi celý týden. No to jste byli hodní Ale už jsem zase plný síly, teda skoro, tak očekávám odpovědi celý týden. Takový jeden bod, získaný v pátek, má cenu zlata.
Dr.Melounek píše:Tono, nic si z toho nedělej, dopadl jsem naprosto stejně
Nedělejte si z toho nic oba dva - i já s vámi držel basu Samozřejmě jsem to stejně jako vy věděl ale chtěl jsem Péťovi trochu pozvednout skleslou náladu po minulotýdním fiasku