Prišiel som si sem po radu , nakoľko sa mi to nepodarilo vyriešiť. Idem po poradí.. Naša Carnivalka ťažko štartuje.. problém je v tom , že pri normálnom štartovaní (na prvý krát) motor strašne klepe (šteká) , ako keby každú chvíľu išlo prepáliť piest. Keď sa auto predžhaví (otočí kľúčik , následne vypne znovu otočí) tak naštartuje normálne auto ide po tichučku a relatívne bez problémov až do momentu keď sa mu príliš šľape na plyn vyhodí kontrolku motora a na diagnostike ukáže dve chyby. (Vysoký alebo nízky tlak na rampe P0087 / P0088) po chvíli auto zdochne no po opätovnom naštartovaní ide ďalej akoby sa nic nestalo a to je jedno či chybu vymažeme alebo nie.
Bolo mi povedané že to môže byť čerpadlom a vstrekmi.. rozhodli sme sa toto podstúpiť.. auto dostalo nové vstreky a taktiež aj čerpadlo.. prečistil sa celý palivový systém aj vrátane nádrže.. po naštartovaní je auto bez zmeny... na prvý krát strašne klepe (šteká) po vypnutí a opatovnom naštartovaní ide po tichúčku ale znova to isté po šliapnutí na plyn vyhodenie 2 chýb a zdochnutie motora..
Čo sa týka snímača na rampe , ten po výmene nereaguje.. chlapi mi nevedia vysvetliť prečo.. Vyskúšali sme 2 nové kusy ale po výmene auto nechce naštartovať.. nejaké nápady čo by to mohlo byť? Originálnym kusom to nemôže byť nakoľko snímač ktorý je na rampe a z ktorým auto funguje je neoriginálna značka , tiež náhrada.. ale ide to len z tým jednym.. Stretol sa z tým už niekto ??
Auto nepíše žiadne chyby len keď sa mu šlapne na plyn.. jedna chyba tam ale je, píše mi niečo z imobilizérom.. fakt si uź neviem dať rady , tak snáď sa niekto najde kto bude vedieť pomocť.. Nechápem ani to prečo náhradny snímač nereaguje z rampou a prečo to nevedia chlapi spraviť.. dík za postrehy a čas