Finanční podpora Kia-Club.org CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010 SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX
Tak nakolik to odhadujete že vyjde jídlo a výlety po organizacích? To já jen abych aspoň orientačně věděl kolik peněz si sebou vzít. Mám ještě dotaz. Jelikož pojedu od Hradce Králové tak bych se chtěl zeptat kterou cestou jestli na Jižní spojku a nebo Severní je lepší jet přes Prahu?
@Syrator ... vstupne do muzea CD je 200,- ... obed taky kolem 200,- (dle konzumace a piti) a Cechuv mlyn dle mne max 100,- (jeste zjistim). Až budeš přijíždět ku Praze, tak koukni na Google Mapy s provozem a rozhodni se, kterou trasu zvolíš Nahoře bývá problém před vjezdem do tunelu Blanka a spodem v současné době cestu komplikuje oprava Barrandovského mostu.
Připomínám, že ve středu 11.9.2024 do 12:00 je poslední možnost si objednat jídlo na sobotní oběd v Hostinci u Rozvědčíka ... zatím si oběd objednalo pouze 6 přihlášených
KIA Sportage MY25 TOP 1.6 T-GDI GPF 4x2 MHEV 7DCT 118 kW bílá Cassa (WD) 14.777 km ... Kanec klubu
Přátelé, kamarádi, s těžkým srdcem se musím odhlásit ze srazu, ani zítra nepřijedu na předpřípravný výbor. Včera večer mě přepadl těžký Moribundus a jsem na antibiotikách. Užijte se sraz, budu na vás myslet.
Marku, diplom a medaili za třetí místo v soutěži ti předám příště.
Přátelé, kamarádi i my musíme oznámit, že se srazu z více rodinných a zdravotních důvodů nezúčastníme. Schválně jsem účast neregistroval a tajně doufal, že to vyjde. Dana je na neschopence a o mne se taky něco pokouší. Věnujte večer u nějakého dobrého pití tichou vzpomínku nám všem, kteří tentokrát nedorazí. O to víc se budeme těšit na setkání příště
Ceed SW III MY2020, 1.4 T-GDi, 103 kW, TOP Ceed SW II 1.6 GDi, 99 kW Comfort+ Ceed SW 1.4 CVVT, 80 kW Comfort+
Ještě zbývá mít umyté uši, každý den čisté oblečení a přezůvky v plátěném pytlíčku Tohle číst nedobrovolní účastníci nápravného zařízení u nás ve Všehrdech tak se klepají strachy aby je do Šlovic nepřeřadili za špatné chování
KIA Ceed SW MY2024 1.5 T-GDI GPF TOP Green Ex 8 000 km 6,2/100 km Kia Ceed SW MY 2020 1.4 T-GDI GPF TOP - prodáno Kia Ceed SW MY 2016 1.6 GDI Exlusive - prodáno
Přípravný výbor zahajuje svou kulturní činnost návštěvou zámku Zbiroh
KIA Ceed SW MY2024 1.5 T-GDI GPF TOP Green Ex 8 000 km 6,2/100 km Kia Ceed SW MY 2020 1.4 T-GDI GPF TOP - prodáno Kia Ceed SW MY 2016 1.6 GDI Exlusive - prodáno