Finanční podpora Kia-Club.org CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010 SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX
Zdravím mám novu Sportage MHEV . Dnes jsem se pokoušel spojit s Android 8 telefonem do auta na Android auto a nejde mi to přes kabel . Mobil mi zprvu napsal že v česku to není podporováno a pak se to na mobilu spustilo a pořád se točí kolečko jak by chtel něco stáhnout ale trvá už to víc jak hodinu a píše že auto podporuje android auto . Tak nevím jak dál , poradí někdo ?
V nižších verzích Andrtoidu(9 a nižší) musel být Android auto jako apka staženy z Obchodu Play. Od verze 10 je to obsaženo přímo v telefonu a samostaně se stáhnout nedá.
chcem sa opytat ohladom bezdrotoveho apple carplay a android auto ja som to skusal na mojej Kia ceed GT line model 2022 a teraz mam uz ProCeed model 2024 ale iba kablovo mi ide a bezdratovo mi nepodporuje alebo robim nieco zle? dakujem za vase rady
vsak ale je to novsie nie? ked si priplatis mal by si mat aj novsie a lepsie a oni za ten priplatok ti daju vlastne menej? cize dostanes menej ale zaplatis viac hmmm to mi nevychadza ale budis nejak extra mi to nevadi len som chcel vediet ze ako to je s bezdrotovym pripojenim teraz uz viem ze len kabel