Dajek píše:tak tak, 130 koníků je 130 koníku :-D teď vážně, když se častěji jezdí ve víc lidech a s plným kufrem tak jsem rád, že mám tu 1.6 :-)
titanus píše:
no skus si dat okamzitu spotrebu a mozno zbadas co robis zle...moj osobny nazor je ze na 1,4 sw benzin by mala byt spotreba od 7,2 do 7,8 podla tazkej nohy...menej to je tyranie auta a viac je zase zbytocny hazard na ceste...inak ked najazdis viac km vymaz si premerku a uvidis...
Marcek píše:titanus píše:
no skus si dat okamzitu spotrebu a mozno zbadas co robis zle...moj osobny nazor je ze na 1,4 sw benzin by mala byt spotreba od 7,2 do 7,8 podla tazkej nohy...menej to je tyranie auta a viac je zase zbytocny hazard na ceste...inak ked najazdis viac km vymaz si premerku a uvidis...
Tak jsem byl pro jistotu zprekontrolovat pneu a mel jsem vsechny 4 nafoukane na 2.0, tak jsem dofoukal na 2.4 a jsem zvedav o kolik klesne spotreba
btw. 15'' a 16'' se foukaji na stejnou hodnotu nebo se to lisi ?
romanisko píše:mam 16" a tiez fukam na 2,4. ked som mal 2,0, mal som pocit, akoby bola na kolesach zuvacka![]()
ci sa 15'' a 16'' fukaju rovnako netusim, tiez som na to zvedavy.
Marcek píše:titanus píše:
Tak jsem byl pro jistotu zprekontrolovat pneu a mel jsem vsechny 4 nafoukane na 2.0, tak jsem dofoukal na 2.4 a jsem zvedav o kolik klesne spotreba
btw. 15'' a 16'' se foukaji na stejnou hodnotu nebo se to lisi ?
Zpět na Motory / Pohonné ústrojí
Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot]